Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy fiúnak mennyire lenne...

Egy fiúnak mennyire lenne elfogadható ez a szandál nyárra?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy ezek a vékony pántosak nagyon furán állnak a lábon?

De olyan nagypapis fazonúakat meg végképp nem szeretnék :D

Elöljáróban szeretném elmondani, hogy sohasem hordtam szandált, de el volt törve a lábam és azóta eléggé fáj melegben, most zárt cipő nem fog menni végig a nyáron, szóval muszáj lesz időnként szandált is felvennem.

2014. máj. 21. 09:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem rossz, nincsen vékony pántja.

Persze attól is függ, hogy hova hordanád. Vannak olyan munkahelyek, ahova nem tudnám elképzelni :)

2014. máj. 21. 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

borzalmasan néz ki

sose vennék fel ilyet a lábamra

2014. máj. 21. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak a szine nem jon be, de okes szandal. Szerintem sem vekony a pant es a Teva egy igen kenyelmes szandal.
2014. máj. 21. 10:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem ilyen vékony van, de látni ilyeneket is máson, igazából nem érdekel milyenbe van más én a deicmanba vettem, szeretek szandálba lenni, nem fől a lábam.
2014. máj. 21. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nem tetszik, de inkább, minthogy megsüljön a lábad.
2014. máj. 21. 13:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a pánt mintája tényleg elég idióta volt, úgyhogy végül ezt vettem, ez szolidabbnak tűnik jóval azért:

[link]

2014. máj. 22. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!