Milyen árakban vannak a ruhák a Hádában?
Figyelt kérdés
Gondolok itt szoknyakra,nyari egyberuhakra, polokra stb..
Legyszi irjon aki mar volt ott
2014. máj. 20. 21:32
1/6 anonim válasza:
Kilósban 2990 egy kiló, az egy átlagos nő esetében 100-600/póló (100 az a vékony áttetsző műszálas póló, 600 meg egy hosszabb pamuttunika). Hosszabb, bélelt szoknya akár egy ezres is lehet, mini párszáz ft, egyberuhát is 1000 körül tippelném bár azt még nem vettem, nyilván számít hogy hosszú v rövid esetleg tele van varrva flitterrel :).
Darabárasban elég rég voltam, de a felsők 900-nál kezdődtek, de volt 2000-ért is. Nyári ruhát 2000 körülre tippelném. Kb a kilós duplája.
2/6 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek. Ha olcsón akarod megúszni, akkor kilós HÁDÁba mész. A darabárast én drágának tartom ahhoz képest, hogy használt cuccokat árulnak. Nekem pl 3000 Ft-ból 9 db felső jött ki.
3/6 anonim válasza:
Én a darabosban voltam. Sztem drága!2000 -ért volt póló, ilyen 2500-3500 Ft-os cuccokat láttam, amik érdekeltek vna, de ennyiért köszi, nem kell.
4/6 A kérdező kommentje:
Oke koszonom a gyors valaszokat :) Darabarasba keszultem menni de akkor tudnatok kilos helyeket mondani? :)
2014. máj. 21. 17:35
5/6 anonim válasza:
Menj fel a HÁDA honlapjára és keress rá a lakóhelyednek megfelelő üzletre. Kiválaszthatod azt is, hogy darabáras vagy kilós üzletet keresel.
6/6 anonim válasza:
kg háda jó és olcso darab áras viszont drága bár nyár végén 50% akcioba az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!