Milyen olcsó, de jó minőségű, divatos ruhákat vesztek? Hol?
Turiban, kínaiban, plázákban, neten rendelve szoktam vásárolni.
Én úgy vagyok vele hogy érdemes mindent végignézni ha vásárolni megyek, mert lehet hogy utálom a plázákat, de pont ott találtam rá a kedvenc kabátomra a New Yorkerben. A kedvenc szoknyám meg turiból van, tök új, árcímkés volt, eredeti árán 14ezer, turiban meg 2200 ft volt. Utálok turiba is járni pedig, mert rettentő büdös van bent és kevés a jó cucc, nehéz rátalálni. Neten leginkább ebay-ről rendelgetek. Ott is vannak olcsón jóságok. :) Kínaiban is lehet kincsre lelni a sok gáz ruházat közt.
Én a H&M-et szeretem, de a New Yorkerben is ki lehet fogni egész jó darabokat. Pl. a H&M-ből van pár darab 3500 Ft-os farmerom. A New Yorkerben is vannak jó farmerok illetve sztreccses nadrágok.
Valamint leértékeléskor érdemes vásárolni.
Az Ebay-t én is csak ajánlani tudom. Innen felsőket és kiegészítőket vegyél inkább. A nadrágrendelés szerintem necces, azt azért fel kell próbálni. Felsők már vannak 800 Ft-ért is. Én még statement nyakláncokat rendeltem, 1000 Ft-ba kerültek. Ezek itthon kb. 3-4 ezerért vannak. Táskák is vannak szuper áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!