Mi a véleményetek a Tisza cipőről?
Figyelt kérdés
igaz, nem mai "találmány" , én még nem is éltem akkor, mikor a Tiszacipő virágzott, de mégis szülinapomra olyat szeretnék kérni.
szerintetek más >olcsobb< , de hasonló márkájú, fazonú cipő jobb lenne?
2009. dec. 29. 11:39
1/15 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek, csak még nem akarok venni, mert még nő a lában és akkor kárba menne 20000 Ft.
2/15 anonim válasza:
Még van Tiszacipő?? Én 30 évvel ezelőtt csak olyanokat hordtam.Nagyon jó minőségűek voltak és nem mentek szét 3 hónap alatt,mint a remek kínai eredeti Adidasok:-))
3/15 anonim válasza:
Öcsém már a 2. párt tapossa, jól néz ki, de az elsővel nagyon megszenvedett, mert nagyon kemény volt és széttörte a lábát.
4/15 anonim válasza:
Bátyámnak 4 éve van meg, és semmi baja nincs, attól eltekintve, hogy a cipőbetétet ki kellett cserélni. Nekem is van, imádom :D Nagyon szívósak a Tisza cipők, szerintem megéri.
5/15 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek, de elég borsos áruk van.. szóval majd valamikor lehet hogy veszek, de most nem állok úgy zsebpénzileg :D 15/l
6/15 A kérdező kommentje:
:d azjó
am az 1. válaszolóval én is egyetértek!
am a többiekkel is! és KÖSZI!
2009. dec. 29. 13:50
7/15 anonim válasza:
Nekem is és a barátnőmnek is van 2. Szerintem nagyon jók! Kényelmes és nem ment szét, pedig nagyon sokat hordtam, és nem csak száraz időben!
Drágák, de én szeretem őket! :)
8/15 anonim válasza:
nekem 4 pár van de még egy se ment szét pedig van amelyik 4-5 éves...,vannak nike cipőim azok is jók de a Tiszák is jól bírják a kiképzést,meghát egyedi a mintázatuk.Én pont ezért szerettem őket mert nem soknak volt...most meg....minden 3.fiatalon az van.
9/15 anonim válasza:
Szerintem meg nem olyan jók, arról nem is beszélve h szinte az összes ugyan az a fazon, csak más színben.
Én a helyedben inkább Pumát vennék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!