Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről a Tisza...

Mit gondoltok erről a Tisza cipőről (link)? És am megéri ilyen cipőt venni? Tartósak?

Figyelt kérdés
Szeretnék végre egy olyan cipőt, ami hosszabb ideig is bírja a strapát. Nekem ez tetszik. Szerintetek?? Vagy linkelhettek olyat is, ami nektek tetszik:)
2010. szept. 4. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
A linket lehagytad.
2010. szept. 4. 18:09
 2/9 A kérdező kommentje:

Téll, bocsi:$:)

[link]

2010. szept. 4. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten utálom a barna színt, de a tiszák nem rosszak, hasonlót hordtam majd 1 évig, csak az tiszta bőr volt és fehér, nem szakadt le utána se a lábamról, most is teljesen jó állapotban van, csak már nem hordom. De télre még csizmát is vegyél mellé, a velúr azért kicsit kényes anyag a sárban-hóban.
2010. szept. 4. 18:28
 4/9 anonim válasza:
nem rossz bár én nike párti vagyok de ez se rossz
2010. szept. 4. 18:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik. Beleszerettem. :)
2010. szept. 4. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem volt még Tiszám, de ennyi pénzért Nike-t vennék már inkább azért csak komolyabb márka:) Mondjuk 2 hete vettem pont az enyémet 20-ér.
2010. szept. 4. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:

ha nem volt még tiszád, akkor honnan tudod, hogy a nike komolyabb márka?

nekem több nike cipőm is volt, meg tiszám is van, és százszor inkább tisza. Nagyon jó minőségű, tartós cipők, és a talpkialakítása egy álom. Sosem volt még ennyire k ényelmes cipőm (egyébként bokasüllyedésem és lúdtalpam van, és a tiszám az egyetlen, amibe nem kell lúdtalpbetét. Sajnos ez a nike-ról nem mondható el, és az adidasomról sem, mivel a talpuk sima, teljesen egyenes, és egyáltalán nem követi a talp vonalát, ívét, pedig egy cipőnek kéne) Szóval a nike-k és adidasok rohadt jól néznek ki, de mint cipő, szerintem nullák. Ettől függetlenül két adidasom, és két nike-m is van, mert nagyon jól néznek ki..De a tisza cipőmnél nincs jobb. Semmi rosszat nem tudok rá mondani. Jobb, mint az sztk-ban a lábamra csináltatott orvosi ortopéd cipőm, mert kényelmesebb, pedig az aztán tényleg a lábamra lett cisnálva! Nagyon jó válaztás. És a comfort de luxe a kedvenc formám belőle! És még tartós is.

2010. szept. 4. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:
A komolyabbat úgy értettem hogy nemzetközileg sokkal ismertebb, nem a tiszát akartam fikázni.
2010. szept. 4. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:
nem rossz.
2010. szept. 5. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!