Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 2010 tavaszi és nyári divatja...

2010 tavaszi és nyári divatja mi lesz?

Figyelt kérdés
csak olyanok válaszát kérném akik normálisan a kérdésre válaszolnak!!pl.:ruhák,nadrágok,cipő,papucs,táska,napszemüveg stb... előre is köszönöm !!
2009. dec. 27. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy pontosan milyen ruhadarabok azt nem tudom.De a tavasz es nyar divatszine a türkiz lesz:)olvastam.
2009. dec. 27. 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. dec. 27. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:

A nagy divatguruk szerint 2010 a "sex and skin" (szex és bőr) jegyében fog eltelni:

- nagyon nagyon rövid forró nacik

- térdzokni miniszoknyával

- régies ősi harcos civilizációs ruhák (harci festés, bőrtunika, metálfényű ruha)

- magas szoknya sliccelés

- mintás gatyók

- áttetsző ruhák

- fiús zakó

Érdekes lesz, az biztos xD

2009. dec. 29. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:
igen, én is hasonlókat olvastam mint az előző: A fiús szettek: pl egy nyakkendő, egy mellény, zakó, kalap vegyítve a ruháiddal, meg divatos lesz megint a magasderekú szoknya, mindenféle mintás nadrágok (csíkos, kockás, zebramintás stb) aztán a fodrok is divatosak lesznek, meg a mindenféle csipke
2009. dec. 29. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
forrónaci, miniszoknya, mintás nadrágok, átlátszó-sokat sejtető blúzok, fiús zakó, térdzokni miniszoknyával
2010. jan. 2. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!