Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy áll ez a ruha?

Hogy áll ez a ruha?

Figyelt kérdés

Nagyon borzalmas? Mindenbe elég szarul nézek ki, szóval újat nem tudtok nagyon mondani, de nagyon szar vagy csak kicsit szar?

[link]

2014. máj. 11. 18:46
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
valóban igazatok van, én vagyok a tiszta hülye, alulműködik, nem is értem, hogy tudtam elrontani :/
2014. máj. 12. 21:25
 32/39 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd meg ezt a lányt, nagyon dagi (te meg se közelíted) és mégis... hatalmas önbizalommal öltözködik. Ő előnyt kovácsol abból, hogy olyan amilyen, amiért mások már zokogva elbújnának Ő büszkén viseli).

Fuss végig a képein, nézd meg milyen fazonokat visel (pl. V-nyakút amit te elutasítasz pedig nagy a melle és nyilván melltartó nélkül lógna).

Egy kis tanulmánynak és gondolat átértékelésre javaslom Gabi oldalát ;)

2014. máj. 12. 21:40
 33/39 anonim ***** válasza:
szia! ez a ruha tényleg rossz, csak kiszúrsz magaddal ha ilyet veszel fel, mert még tovább kövérít. a maxiruha csak a nagyon vékonyaknak áll jól. amúgy így kép alapján nem tűnik annyira aránytala
2014. máj. 24. 00:42
 34/39 anonim ***** válasza:

hoppá, lemaradt a hozzászólásom másik fele.

szóval annyira nem tűnik aránytalannak az alakod.

[link]

én ezt a szabású ruhát ajánlanám, csak nem ilyen fodros aljút, hanem simábbat. ez vékonyítja a derekadat, és mivel írtad, hogy a melledet sem szereted mutogatni, ez ebből a szempontból is jó. ilyet szerintem sok helyen lehet kapni, turkálókban pl., ez ilyen klasszikus audrey hepburn ruha, szerintem nagyon jó :)

2014. máj. 24. 00:46
 35/39 anonim ***** válasza:

az az oldal amit meg az előző kommentelő linkelt, hú de utálom az ilyen oldalakat :D

egyrészt hirdetik a kövérséget, ami egy egészségtelen dolog, és nem értem, hogy miért kéne hirdetni. másrészt szinte senki nem így hízik el, hogy teljesen homogén és gyönyörű a bőre, és semmi úszógumi nincs rajta... ezek kiphotoshoppolt képek, amik direkt előnyös pózból vannak fotózva, és ezeknek a képeknek köszönhetően a kövér lányoknak már nem elég, hogy a vékony lányokhoz kell felzárkózniuk, és emiatt van komplexusuk, hanem még amiatt is rosszul érezhetik magukat, hogy ők nem ilyen címlaplány plus size modellre hízták magukat... én is kövér vagyok, és rettenetesen zavar, hogy most divatba jött ez a plus size ideál is. az emberek nem úgy híznak el, hogy csak a fenekük meg a mellük nő, közben meg darázsderekuk van és semmi tokájuk, tök vékony helyes arcuk... a kövér emberek nagy részének csúnya tokája, nagy hasa és narancsbőre van, amiben semmi szép nincs :( a másik vicces ezekben a divatfotókban, hogy amúgy az nem jut eszetekbe, hogy egy ilyen kövér lány fel se tud venni ilyen rövidgatyákat, mert összeér a combja, mi azt eredményezi hogy a melegben véresre súrolódik össze kb...

2014. máj. 24. 00:54
 36/39 anonim ***** válasza:

azta, pont ahogy ezt leírtam, találtam ezt a kérdést, ami pont erről szól: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

szinte hihetetlen :D

2014. máj. 24. 01:05
 37/39 anonim ***** válasza:

Én linkeltem az a kövér lányos oldalt.

Nyilván nem egészséges a kövérség főleg ez a mértékű de nagyon sok nő ilyen és nyilván fel kell öltözniük addig is amig lefogynak (vagy nem fogynak le).

Én a viselt fazonokra gonfoltam, mert akármennyire is photoshoppolt vagy retusált képek szerintem az általa viselt ruhák jól állnak neki és arra mutat példát, hogy azért mert nem vagy vékony nem kell melegítőben járnod.

Amúgy meg a plusz size modellek igenis jók, mert ők nem a dagadt kategória hanem olyanok alakra mint az átlag nők (akiknek jók az arányaik persze). Ők 40-42-es méretet viselnek vagyis épp csak annyi hogy van mit fogni rajtuk. A plusz size modellek formásak, gyönyörűek nehogy már azt mondd hogy nekik nincs létjogosultságuk, Kate Moss féle undormányoknak meg van?

2014. máj. 24. 08:41
 38/39 anonim ***** válasza:

egy szóval sem mondtam, hogy a kórosan sovány modelleket támogatom, de azt ne mondd nekem, hogy a 42-es méret az természetes dolog. nekem is 42-es méretem van, hát és derékfájással küzdök, mert ez egy egészségtelen dolog a szervezetnek, ennyi felesleget cipelni. ez nem jó, senkinek nem kéne ezt támogatnia, mert ez egy természetellenes dolog. és ugyanannyira nem jó, mint a rendes modellek alkata, szóval egyiket se támogatom. az arany középutat kéne megtalálni.

abban igazad van, hogy ez az oldal megmutatja, hogy lehet szépen öltözködni kövéren is, de az emberek rettenetesen hülyék és manipulálhatóak, és túlgondolják az egészet. látható az előző linkemben, hogy milyen degenerált gondolkodásmódot hozott elő...

2014. máj. 24. 09:25
 39/39 anonim ***** válasza:
Igen ha 155-160 cm vagy és edzettség =0 akkor sok a 42es méret. De ha 170+ magas vagy, szoktál edzeni, tornázni és mellé 70-75 kiló, az is 42es méret azért ne mondd hogy az kórosan elhízott. Én 40- es méret vagyok a 173 cm mellé, nem vagyok vékony, de a kövértől is elég messze. Persze volna honnan fogyni meg izmosodni stb. de egészségügyi problémák azért nincsenek ennyi feleslegtől...
2014. máj. 24. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!