Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy áll ez a ruha?

Hogy áll ez a ruha?

Figyelt kérdés

Nagyon borzalmas? Mindenbe elég szarul nézek ki, szóval újat nem tudtok nagyon mondani, de nagyon szar vagy csak kicsit szar?

[link]

2014. máj. 11. 18:46
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Jó, akkor a kötözködőnek:

fehérje minimum napi 41g

ch napi maximum 102g

zsír napi maximum 27g

És akkor lécci a kérdésre válaszoljatok

2014. máj. 11. 19:44
 12/39 anonim ***** válasza:
41%

ez nem így megy, hogy menjen el másik orvoshoz. van egy körzetileg illetékes szakrendelés, ami ingyenes. itt nem lehet megválogatni az orvost. máshol nem fogadják az embert, csak ha magánrendelésre megy, az meg rohadt drága.

és azzal sem értek egyet, hogy "nincs olyan, hogy nem megy"

ezt az mondja, akinek szerencsés alkata van. akinek nem, az tehet bármit, sosem lesz bombanő. diétázhat bármennyit, ha nem olyan a típusa, sosem lesz vékony dereka vagy kerek csípője. van, ami genetikailag kódolt, és nem lehet megváltoztatni. persze némileg módosítani lehet, de van, hogy attól még nem érezzük jól magunkat.

ha volt egy orvosnál, aki azt mondta, hogy nem indokolt a gyógyszer, akkor ne mondjatok már neki olyan baromságot, hogy menjen el másik orvoshoz! ha megvolt a vizsgálat, márpedig megvolt, és ilyen szintű eltérésnél nem ajánlott még gyógyszert szedni, akkor miért akarjátok ezt a fiatal lányt arra ösztönözni, hogy gyógyszereken éljen? az nem csak egy fájdalomcsillapító, amit havonta 1x kell bevenni! miért tömje magát szintetikus szerekkel, ha orvosilag nem indokolt?

kérdező, ne fogadd meg az ilyen buta tanácsokat, a legeslegtöbb ember nem ért a dologhoz, bár úgy látom, még neked is új. egyszerűen csak annyi van, hogy ez a ruha nem előnyös. nem lehet mindenki modell-alkat, de meg kell találni azt, ami jól áll. vannak szép, beszűkített csajos rucik, csak a megfelelő fazont és méretet kell választani. ez a ruha tényleg inkább egy terhesruha, vagy mondjuk strandra jó. de egyébként nem valami nőies.

2014. máj. 11. 19:50
 13/39 anonim ***** válasza:

"Jó, akkor a kötözködőnek:

fehérje minimum napi 41g

ch napi maximum 102g

zsír napi maximum 27g

"

Ezt úgy hívják, hogy KOPLALÁS!

102-4+27*9=651 -> ahhoz, hogy a minimum 1200-t bevidd, e mellé 300 g fehérjét kellene és még akkor is kevés lenne a napi kcal adagod.

Emiatt nem fogysz, mert éhezik a szervezeted.

2014. máj. 11. 19:56
 14/39 anonim ***** válasza:

*

102*4

2014. máj. 11. 19:56
 15/39 A kérdező kommentje:

A hosszú kommentelőnek köszönöm a megértést, végre valaki nem tudja jobban!

Igen, alacsony a kalóriabevitelem, de ennél többet nem kívánok, ha többet eszem, hányingerem van...

2014. máj. 11. 20:10
 16/39 anonim ***** válasza:

Akkor ne csodálkozz, hogy nem fogysz. Ha később megjön az étvágyad, az előzetes koplalás miatt duplán fog rakódni rád.

Hogy ne tekintsd "off"-nak: a ruha továbbra is szörnyű. V-nyak kellene neked és attól függően, hogy a hasad vagy a csípőd a problémás, empire szabás vagy pedig derékban szűkített és onnan szélesedő ruha.

2014. máj. 11. 20:21
 17/39 anonim ***** válasza:
24%

Szia!

Ebből a szögből tényleg nem túl csinos a ruhád, de lehet ha rendesen le lennél fotózva akkor más lenne.

Másrészt te is azt a tévhitet követed hogy a fekete karcsúsít? Olyan mint ha gyászolnál, főleg hogy egy maxiruha van rajtad ami nagy felületen betakar.

Szerintem jópofák az efféle ruhák, nyáron tök jó strandra, pecázni vagy csak csavarogni a gyerekkel stb. Ilyen szabadidős viseletnek :) A melegítő nyári verziója legalábbis nálam :)

Vannak ebből térdig érő hosszban, mindenféle csodajó színben, és fillérekért (2000 Ft körül) próbálj fel egy olyat. És ezt a melltartót felejtsd el kérlek, ha muszáj hordanod akkor legalább pánt nélkülit vegyél fel.

Amúgy rajtam is van pár kiló felesleg (kb 10) ami a terhesség után itt ragadt. Annyira nem foglalkozom vele mert nem vagyok kimondottan kövér, és 10ből 8 férfinek felkeltem az érdeklődését, így ha az a bajod hogy nem vagy vékony és ezért undoritó vagy akkor ezt cáfolnám, mert nem ezen múlik.

Linkelek pár ruhát hogy én miket viselek, sokat lefujjognák itt ezeket de nekem jól állnak, szeretem, viselem.

Pár kiló plusszal ezek jótékony hatásúak.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 11. 20:29
 18/39 anonim ***** válasza:

Na ezek a leplek pont hogy nem előnyösek.

Ha ragaszkodik a feketéhez:

[link] - ezzel a kivágással, ami nyújtja az alakot máris jobb lenne

[link] - "merészebb" mégis csinos. Az A-vonalú szoknya is előnyös.

2014. máj. 11. 20:35
 19/39 A kérdező kommentje:

A ruci kék, csak a kép nem adja vissza

vannak ilyen stílusban térdigérőim is, olyat is fogok varrni még, csak vettem egy ilyen hosszút is.

Melltartót muszáj húzzak, a pánt nélküli lósz@rt se ér, ezt az tudja, akinek van mit tartson egy malltartó. Mivel nagy a cicim, lóg is, muszáj hordanom. Mindig veszek fel bolerót, így nem látni a pántot.

2014. máj. 11. 20:40
 20/39 anonim ***** válasza:
Azt kéne felfognod, hogy nagy mellre kifejezetten előnytelen az ilyen szabású felsőrész! Tehéntőgynek látszik benne és még le is húzza.
2014. máj. 11. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!