Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi baja van mindenkinek a...

Mi baja van mindenkinek a szilikon pánttal?

Figyelt kérdés
Én ezt a nagy cirkuszt körülötte komolyan nem értem. Jó, nyilván egy ujjatlan póló alá nem olyan célszerű, de egy pántos póló alá , miért ne? A melltartó pánt ígyis-úgyis kilátszik egy pántos póló alól, ami még akkor sem előnyös ,ha a póló színével megegyezik. A szilikon pánt ezzel szemben, szinte láthatatlan. A higiéniai kérdés meg szerintem még viccesebb az összes többi érvnél, szóval azt ne hozzátok fel, légyszi.

2014. máj. 11. 14:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%

A kedvenc érvelésemet el kell mondanom, amit ellene írtak az újságban: "A szilikon pánt már nagyon nem divat, ugyanis amellett, hogy természetellenes, még csúnya is, ha besárgul és bevág a bőrödbe"...

Természetellenes? Mert az előtte lévő oldalon a tökéletes sminkhez szükséges 3 réteg alapozó plusz púder nem az...

De azt is írták már újságban, hogy "egészségtelen" - nem úgy mint az a rengeteg műanyag krém, amit reklámoznak, illetve a sok smink, amit meg egekig dicsérnek...

Félre ne értsétek, szeretek sminkelni, de én vállalom, hogy nem egészséges, és hogy nem természetes...és nem fogok magam ellen érvelni...

Amúgy nekem semmi, bár kényelmetlen, és gusztustalan ha besárgul tényleg, néha szoktam hordani...pánt nélküli ruhákhoz pl...(a pánt nélküli melltartó nekem nem jó).

2014. máj. 11. 15:47
 12/19 anonim ***** válasza:
45%

szilikon pánt az nem rugalmas, nem gumis mint a rendes, tehát ha zötyögsz a buszon pl akkor majd jól bevág a bőrödbe, mert nem nyúlik, és mivel nem rugalmas így a melleid csillapítás nélkül ugrálnak majd járás közben .. szóval furán hangzik, de gondolj bele, így van

másrészt szilikon, tehát műanyag, így ha rásimul a bőrödre, az alatta lévő bőr nem jut levegőhöz, hozzátapad a műanyaghoz, aláizzad, azaz higiénia, és nem értem neked ezen mi a vicces? Ja, mondjuk az biztos nem zavar, de ha az arcodat nem tartanád tisztán, azt meg nem tartanád viccesnek mi? Mert az is higiénia meg ez is, és egyformán fontos.

Ujjatlan póló alatt trikó szerűt értesz? Az alá simán lehet felvenni pántosat, és akkor hátul egy X alakba teszed a 2 pántot így nem látszik ki. Eine kleine logika !!!

Pántos, spagettipántos? Amúgy rohadt ronda látvány egy textil, pamut... ruha pánt mellett egy műanyag pánt, a két anyag teljesen idegen egymástól.

"még akkor sem előnyös ,ha a póló színével megegyezik." szerintem meg pont jó, ha azonos színű, inkább legyen olyan, mintsem bepállott műanyagpánt látvány

Amúgy nem igaz, hogy szinte láthatatlan, mivel a műanyag egy testidegen anyag, így az is rögtön feltűnik ha rád néznek, mert fénylős ha egy picik fény is éri.

Amúgy meg kit érdekel milyet hordasz? Látszik, hogy nincs egyéni stílusod, meg ízlésed, ha lenne, nem érdekelne mások véleménye, és egyáltalán nem is foglalkoztatna mások miért vélekednek úgy ahogy. De azért ha 100ból 90 a szilikont ellenzi, akkor biztos nem a 90 ember a balga

Mert ahogy amilyen stílusba írtad a kérdést, te elítéled aki nem szilikonosat vesz fel... hordj amilyet akarsz, lelked rajta.. de nehogy már meg akard mondani másoknak, szerinted milyet kellene hordaniuk

2014. máj. 11. 15:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Mikor mondtam én hogy mindenki hordjon szilikonpántot? Elárulom, soha. Mi köze ennek a stílushoz? Milyen jogon mondasz véleményt a stílusomról , ha nem ismersz , és semmit nem tudsz arról ahogyan öltözködök? Emellett nem tanácsokat kértem az öltözködésemhez, és nem azt hogy kritizálj. Érveket kértem arra, hogy ha valakinek problémája van a szilikonpánttal , akkor az miért van. Mert idáig csak azt hallottam hogy rossz/szar/undorító. Érveket ezek mellett sosem. A higiéniai kérdés pedig szerintem azért értelmetlen , mert beszélünk egy 7-8 cm hosszú 1-2cm széles pántról, és nem gondolom hogy kárt tenne az egészségében bárkinek is ennek a viselése.
2014. máj. 11. 16:06
 14/19 A kérdező kommentje:

Elítélem aki nem szilikonosat vesz fel? Kérlek írd már le melyik mondatomból szűrted ezt le, komolyan érdekel.

Ezzel szemben , te egyetlen szilikon pánt alapján ítélted meg az én stílusomat. Akkor most ki is ítél el kit?!

2014. máj. 11. 16:08
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

" Érveket kértem arra, hogy ha valakinek problémája van a szilikonpánttal , akkor az miért van."

Már írtuk páran, mert nem higiénikus, nem szolgálja a melltartó célját, tehát nem rugalmas és csúnya is. Ez nem vélemény, nem csak én mondom, a többiek is.

2014. máj. 11. 17:20
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen , köszönöm, ennyit kértem. Ahogy a többieknek, rajtad kívül, sikerült is elsőre megérteni.
2014. máj. 11. 18:49
 17/19 anonim ***** válasza:
60%

.....az a bajom vele, hogy LÁTSZIK. Akkor már inkább látszódjon egy rendes pánt ami a ruhával harmonizál.

Akinek nagy a melle és nem jó a pánt nélküli melltartó az nem hordjon csőtopot.

Ahogy 120 kilósan se forrónacit meg ultraminit. Mindenki azt viselje ami neki való és akkor nem kell hülyeségeken vitatkozni mint pl. ez a szilikonpánt, mert akkor nincs létjogosultsága.

2014. máj. 11. 20:41
 18/19 anonim ***** válasza:
32%
Mert ronda. Szerintem százszor jobb egy ujjatlan felsőből kilógó fekete melltartópánt, mint a szilikonpánt. Csőtopot meg tényleg ne hordjon az, aki nem tud pánt nélküli melltartót hordani.
2014. máj. 12. 01:25
 19/19 anonim válasza:

Semmi baj nincs vele! Azok a lányok, akik azon pattognak, hogy jajj milyen undorító stb. csak azért teszik mert kicsi mellük van.. :D most komolyan... hallott már bárki is nagy mellű lánytól olyat, hogy undorító meg azt, hogy semmi értelme? (talán 1-2, de a többség szerint nem) Nyilván ne legyen sárga, szóval inkább újat kell venni ha már nem teljesen átlátszó.. Jó én is örülnék, ha nem kéne a szilikon pánt, de nem éppen A-s mellem van, a pánt nélküli melltartó pedig semmit nem tart..(És nem a kínai szarokról beszélek, hanem a jobb minőségűről.. semmit nem értek, pedig nem egyet próbáltam..)

De amúgy érdekes, hogy ez milyen gusztustalan meg ciki.. és a bazi nagy divat szemüvegek, sima ÜVEGGEl..? Mindenki azt hordja, mert valaki kitalálta, hogy divat..Mi a fenéért ha nem szemüveges valaki??? De még ezer másik olyan idióta kiegészítő van, aminek semmi értelme...

A lényeg, hogy nyugodtan hordja bárki, ha neki úgy jó!!

2015. ápr. 15. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!