Hordtok trikót?
Figyelt kérdés
Kort, nemet is írjatok! Arra a trikóra gondolok, amit a többi ruha alá lehet felvenni.2014. máj. 8. 09:02
4/8 anonim válasza:
Igen, bár talán inkább ujjatlan pólónak mondanám. Pulcsi alá veszem fel, ma is az van rajtam, nyáron pedig magában.
5/8 anonim válasza:
Én mindig, télen-nyáron. Ha nincs rajtam nagyon meztelennek érzem magam. Nem tudom, trikónak hívják-e... a fehérnemű részlegen szoktam venni, vékony testhezálló kis pántos topok. Nélkülük már létezni sem tudok, ami nyáron a negyven fokba néha elég kellemetlen, de ez van. x3
24/l
6/8 anonim válasza:
Spagettipántos topot bizonyos ruhadarabok alá igen. Ilyen, ha egyébként átlátszana, illetve ősszel-télen egyberuhák alá (praktikus, mert megtartja a harisnyát és nem is fázok).
Kánikulában önmagában is felveszem.
Kapható olyan is, ami beépített melltartóval rendelkezik, az duplán praktikus.
29N
7/8 anonim válasza:
tavasszal, ősszel, télen mindig van rajtam trikó. Nem fázik a derekam és ha lehajolok sincs kint. Egyszerű bézs színű trikókat hordok. 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!