lány : szar haj tehát fésületlen ápolatlan, melegitö gatya vagy ilyesmi, 5ezer éves pulcsi
fiú: szar felsö szintén 5ezer éves,gatya felhuzva nyakig(ez lánynál is gáz)
cipö sima szar edzö cipö(ezis gáz lánynál is)
2009. dec. 26. 17:08
2/14 anonim válasza:
figyelj :) szerintem olyat hordj, ami neked tetszik, és ne azzal foglalkozz, hogy mások mit hordanak. az a lényeg, hogy neked tetsszen, nem? :) egyébként szerintem az a gáz öltözködés, ha már túl sok minden van az emberen. lányba ilyen pl a szolis bőr, nyaklánc, fekete szemcerkával kihúzott szemöldök, valami mini ruha, egy csomó karkötő, v ami már túlzásba van víve. fiukba mindenkinek más tetszik, szerintem ott az a gáz, ha van rajtad öv, de a gatyád alól mégis kilátszik a nyakadig felhúzott alsógatyád, és a gatya ülepe a bokádat verdesi, esetleg egy xxxxxl-es cipzáros felső... attól kiráz a hideg, mai lóg a srácon. szerintem ugy kell öltözködni, hogy neked is tetszen, és izléses legyen. :)
2009. dec. 26. 17:11
3/14 anonim válasza:
előző vagyok : az öltözködéshez az is hozzá tartozik, hogy ne ugy nézz ki, mint egy hajléktalan, azaz: ne hanyagold el magad(gondolok itt a tisztálkodásra, a hajadra, a körmeidre, ami nagyon fontos még)
2009. dec. 26. 17:12
4/14 A kérdező kommentje:
én ezt nem ugy értettem, hogy "gáz"=idétlen öltözködés,hanem looser=önbizalom hiányos öltözködés,tudjátok mi az nem?:D Mármint csak 2. válaszolónak írom! ja és azt kihagytam, hogy kb 16-17 éves korosztályra nézve,mert az se mindegy :)
2009. dec. 26. 17:14
5/14 anonim válasza:
Első vagyok és hát szerintem az elég looser aki nuku hajvasalás mármint nem ugy értem h kötelezö de álljon már valahogy a haja meg az elég looser aki mondjuk a ük hugának a pulcsiját hordja meg az is az aki felhuzza derékig a gatyáát :D
16L
2009. dec. 26. 17:17
6/14 anonim válasza:
Nem tudjuk :) kifejtenéd bővebben?
2009. dec. 26. 17:18
7/14 anonim válasza:
én is azt akartam írni, mint az első, de most hogy írod, hogy "önbizalomhiányos öltözködés", én sem értem mire gondolsz:D a gáz öltözködés szerintem is az, aki melegítőbe meg térdig lógó pulcsiba jár suliba, és ápolatlan benyomást kelt.
2009. dec. 26. 17:30
8/14 anonim válasza:
önbizalom hiányos, hát pl akk takargatja magát, semmilyen feszes cucc, hanem inkáb bő, ami "ápoléseltakar" nem mer új dolgokat kipróbálni (haj,smink ésatöbbi) mert fél az emberek rekacióitól, íGy inkább megmarad a régijól bevált dolgoknál.
2009. dec. 26. 18:46
9/14 A kérdező kommentje:
Ezt úgy értettem,h kb még sose láttam agyonszolizott loosert :D
2009. dec. 26. 19:29
10/14 anonim válasza:
A 'looser' loser, és vesztest jelent, de ha már magyarul írsz, akkor lúzer, ami nem feltétlenül kapcsolható össze az önbizalomhiánnyal. (Önbizalomhiányos öltözködés? Ilyen van?:D)
Tipikusan lúzer megjelenés általában a többség szemében az igénytelenség, ápolatlanság. Aki nem tudja mi áll jól neki, nincs saját stílusa, másokat utánoz, nem tudja párosítani a színeket, formákat, stb. Ha pl. kopott, régi, a méretednél hatszor nagyobb melegítőnacit húzol, lyukas hamisított Adidassal (pl. Aidsas), ha zoknit veszel szandállal, ezek alapján általában az emberek elkönyvelnek lúzernek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!