Fiúk! Milyen öltözködés tetszik nektek hétköznapokon
egy lányon?
Figyelt kérdés
Suliban... Milyen öltözködésű lány az akin rögtön megakad a szemetek, hogy azt gondoljátok hogy "hűű, ez igen!"
Tudom hogy a szerelemben nem a külső és nem az öltözködés a fontos... Én csupán arra lennék kíváncsi, hogyan kelthetnék minél nagyobb főként szexuális érdeklődés egy fiúban az öltözködésemmel... De nem neccharisnya, magassarkú, miniszoknya párosításra gondoltam; annál azért picit szolidabbra.
2011. máj. 6. 19:51
1/8 anonim válasza:
PUCÉRAN MINDEN NŐT! XD
2011. máj. 6. 19:58
2/8 anonim válasza:
szerintem a fiúknak nagyon tetszik, ha egy lány kényelmes ruhában van, de mégis csinos. ha ott sántikál siet, hogy utolérje a másikat magassarkúba az nem szép. a fiú, aki nekem nagyon tetszik utánafütyült a múltkor, amikor egy egyrészes ruhában voltam saruval. nem szeretik a túl erős sminket, a túl erős színű körmöket és szerintem tetszik nekik a jól megválasztott kiegészítő.:) pl a most divatos rózsa a lágyan hullámos hajban biztos odavonzza a tekintetüket ;)
2011. máj. 6. 20:31
3/8 anonim válasza:
minel egyszerubb annal jobb, picit noiesebb, de nem olyan ribis, es valami natur smink
2011. máj. 6. 20:36
4/8 anonim válasza:
Ha nem ülepes nadrág és leopárd minta, akkor csak jó lehet.
2011. máj. 6. 20:46
5/8 anonim válasza:
van az a hosszított trikó vagy tunika, fene tudja hogy hívják, leggings és balerinacipő. Nekem ez bejön.
2011. máj. 6. 22:23
6/8 anonim válasza:
Az án barátom és annak a baráti társasága a következőket szereti: kis nyári egybe ruhák, minél színesebb, és minél testhez simulósabb, annál jobb! De az egyszínű fekete is, ha alakot kiemelő. Testnadrágok, passzos, szűk szárú farmerok szintén bejönnek nekik. Amik pedig nem: balerina cipő, hosszú és bő tunikák, bő vagy nagyon trapéz szárú nadrág, nagy masnik, leopárd és egyéb snassz minta.
Remélem segítettem! :)
2011. máj. 8. 15:51
7/8 anonim válasza:
Minél eredetibb, annál jobb.
2011. máj. 8. 21:09
8/8 anonim válasza:
Olyan vicces, hogy itt sorra mondják, mi jön be "nekik"... ::::D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!