Milyen ruhát kell viselnem ahhoz, hogy magasnak és vékonynak tunjek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 160 cm magas és 54 kg.
Milyen ruhát érdemes viselnem magamon, hogy magasnak, vékonynak és kicsit idosebbnek nézzek ki?
Provokatív és értelmetlen dolgokat neeh! Azokra nem vagyok kíváncsi... -.-"
2014. máj. 5. 11:48
1/4 anonim válasza:
Inkább olyan ruhákat amik követik az alakod.Ahhoz,hogy magasabbnak tűnj viselj vagy térd altti vagy térd feletti ruhát,de ne minit.Optikailag a mell alatt húzott darabokkal csalhatsz egy pár centit.Kerüld a mintás vagy túl fetűnő ruhát,mert az túl soknak hat,alacsony lányoknak az egy szinű áll jól,amitől idősebbnek is tűnhetsz de egy pár kiegészitővel feldobhatsz.Én is alacsony vagyok
2/4 anonim válasza:
Magasabbnak max magassarkúban fogsz látszani, vékonyabbnak meg akkor ha diétázol és mozogsz eleget, aztán vékony leszel és formás.
3/4 orsolyamaroon válasza:
1. hosszanti csíkos ruhák
2. olyan holmik, amik derékig érnek, pl farmer
3. sötétebb színek
4. spaggenti pántos topok
5. Kösd össze a hajad lófarokba
6. ne aggasd magad tele ékszerekkel
7. kerüld a csípőnadrágokat és szoknyákat
8. ne hordj hosszú szoknyát.
4/4 anonim válasza:
Manapság elég divatos a hosszanti csíkos nadrág és optikailag megtol úgy kb. 2-4 cm-rel. De ugyan ez megoldható pólóval... egyébbként ha ennél a nadrágnál döntesz jól illik ehhez a sötét színű póló
És még felvehetsz hozzá magassarkút, de valami elegánsabbat.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!