Ti mit vennétek fel egy buliba?
Nekem van egy ilyen Pimkie overallom. Háta necc, elöl mélyen kivágott átlapolós. Szerintem ezt venném fel mint a lány a blogban magassarkúval. Nem is meleg, rá lehet venni egy jó dzsekit ha fáznék. Színes nyaklánc pedig feldobná.
Hmm... Először is milyen buli?
Ha hivatalosabb buli akkor; csipkés fekete V alakú mély dekoltázsú felső/ruha. És ha lehetőséged adódik: hátul legyen fekete átlátszóbb anyag. Ez felsőnek vagy ruhának tökéletes. Szerintem ha felsővel veszed fel akkor A vonalú szoknyához vedd (olyat amit fellehet hasítani oldalt vagy hátul, H&M-be kapható). Viszont ha a ruha megoldást választod akkor egy egyszínű sál, meg a nyaklánc+elegáns fülbevaló kombó maga a tökély. A sálat hord így: a sálat rakd a hátulra váll alá és derék fölé. Aztán. A sálad végét a karodra rakd, a kar hajlatába. Színtiszta elegancia. (A színe lehet bordó vagy sárga... De inkább az utóbbi).
Ha házibuliba mész; ne akarj beállni a "rövid sortos húúú lányok" közé. Magyarán: Ne, akarj beállni a tömegbe. A csipkés fekete felső itt is megoldás lehet. (Ezen több átlátszó rész legyen, és ha van hozzá alakod: próbálj olyat találni amin átlátszódik a fekete melltartód). Ehhez jöjjön egy neon szoknya ami ne legyen túl rövid még akkor se; mikor a derekadig felhúzod (úgy áll jól). Kiegészítők lehetnek: Ezüst szélesebb karperec+nagyobb (nem arany és nem ezüst!) bizsu régiesebb fülbevaló. Olyanra gondolok amiben sok aprólékos munka van, és sötétebb rozsda/barna színű.
Ahol megtalálod a házibuli szetthez a "kellékeket":
H&M=neon szoknya (zöld, sárga illetve rózsaszín színben).
Biju Brigitte=fülbevaló, karperec (Ha nincsen ezüst színű karperec, akkor talán -de csak talán- lehet arany színűben is).
Jéézusom, tehát akkor melltartót mutat, mellé miniszoknya, csak azért is mert a kérdező nem szereti, és persze neon szín, ami már kiment a divatból. Fekete, mert lehet hogy nem is áll neki jól, ugyanúgy mint a nyakig húzott szoknya...
Maradt a nadrág egy csini felsővel. Nézz szét hogy mi jöhet szóba, mert nem tudom milyen ruháid vannak. Vihetsz felsőt is mert este lehet hideg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!