Mit vennétek fel egy jó buliba?
Figyelt kérdés
Amikor elmegyek bulizni, mindig azt érzem, hogy nem hoztam ki az öltözködésemből a legtöbbet. Körte alkat vagyok, széles csipőm, vastag combjaim és vastag karjaim vannak. Ti hogy öltöznétek fel ezekkel az adottságokkal? Tippeket szeretnék kérni! Előre is köszi :)2012. dec. 14. 22:16
1/5 anonim válasza:
úgy, ahogy szoktam. cipzáros pulcsi, alá egy top, csőgatya, kényelmes cipő. én azért járok bulizni, hogy jól érezzem magamat, igyak, pörögjek, táncoljak, tomboljak, hülyeségeket csináljak. nem pedig azért, hogy mutogassam magam hogy pfffffff nézzzd már a 15 centis platform magassarkúmat milyen k*rva jól néz ki :$:$ ooo hát xy ruhája mekkora gáz :O
vedd fel azt, amiben tényleg jól érzed magad.
2/5 anonim válasza:
A lényeg, hogy hosszú felsőt vegyél fel, olyat ami pl. a feneked alá ér. Bizsuval feldobhatod, vagy övvel. Cipőt mindenképpen laposat vegyél, magas sarkúban nem lehet bulizni.
3/5 anonim válasza:
Nekem is hasonló az alakom mint a tiéd:) Álltalában mondjuk egy fekete cicanaci és egy pántnélküli szív dekoltázsú hosszított topot hozzá karkotő nyaklánc fülbevaló és magassarkú:) Tudom hogy magasba nem lehet olyan jól bulizni de nekem van egy jól bevált cipőm amiben kibirok ugrálva 5órát simán:)
4/5 anonim válasza:
Előzővagyok
De simán felvehetsz ami mostanaban divat ejtett vállú tunikát is ( ez ha nem tapad a karodra hanem lengébb és a hasadnál de tapad hanem csak a fenekednél akkor eltakarja a problémásabb területeket:))egy farmerrel:)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. dec. 15. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!