Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A nok mit neznek meg egymason,...

A nok mit neznek meg egymason, azt, hogy a masiknak milyen ruhai vannak, vagy pedig azt, hogy hogy all azon a csajon? Illetve mikor irigyek egymasra, ha a masiknak tobb ruhaja van, vagy ha jol allnak rajta a ruhak?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 10:44
 1/4 tubifex ***** válasza:

ha egy nő nem szívlel egy másikat,vagy irigy rá, akkor az a szerencsétlen bármit tehet,vagy felvehet, akkor is fikázni fogja.

szerintem jobb ha kevesebb ruhája van valakinek, de azok illenek hozzá, előnyösek neki, minthogy legyen 3 tucat ruhája, ami sehogy nem áll rajta

2014. ápr. 30. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Én meg szoktam nézni az alakját meg az öltözködését is. A ruhákat nem nagyon irigylem, legfeljebb megállapítom, hogy pl. de jó az a felső. Inkább azt irigylem általában, ha tök jó alakja van és minden tök jól áll rajta:D
2014. ápr. 30. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem szoktam irigy lenni másra. Nem is figyelem, hogy ki mit hord. Viszont volt már olyan, hogy valaki csinosabban öltözött fel, mint szokott, és nekem is tetszik az összeállítás, akkor pici irigység volt bennem, meg kis csodálat, hogy de jól megcsinálta.

Azóta beszereztem ahhoz hasonló összeállítást, a saját egyéniségemre formálva.

2014. ápr. 30. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Én szoktam picit irigykedni ha valakin olyasmi van amire én sajnálom a pénzt, vagy ha jó alakja van. De gyakoribb hogy bosszankodom amiért k urvát csinálnak magukból (leggingses fenékvillantás, nagy fenékkel is, mellkidobás stb). Nem zavarna ha csak 1-2 ilyen lenne, de most hogy jön a nyár egyre gyakoribb. Ez elég rossz képet fest a női nemről úgy általában.
2014. ápr. 30. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!