Ribis az ilyen 'body'-t (felsőt) így hordani, vagy jó? (kép) 17L
Figyelt kérdés
Erre fele 'body-nak' hívják, nem tudom van-e normálisabb neve. Láttam már pár lánynál,hogy ezt csak simán úgy hordják,ahogy pl a 3.képen van, + egy sima nadrág.
Ti mit gondoltok elég csak úgy felvenni,vagy esetleg ribis?
2014. ápr. 28. 18:16
1/19 anonim válasza:
Èn imádom,nekem nagyon tetszik :)
16/f
2/19 anonim válasza:
Én is számtalanszor láttam. Semmi gond vele.
4/19 anonim válasza:
ha úgy veszed fel az utcára mint ahogy az első képen van úgy tényleg ribis, de a harmadik képen szerintem teljesen átlagos viseletet láthatunk.
5/19 anonim válasza:
Teljesen jó, főleg, ha nincs alatta melltartó :)
6/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem,ez nem fürdőruha.
Amúgy anyukám bizonytalanított el,mivel azt mondta hogy ők az ilyet régebb télen hordták,mivel így védte a derekuk.
2014. ápr. 28. 18:21
7/19 anonim válasza:
Nekem tetszik, nagyon nőies, formás vagy benne!
Üdvözlettel!
Én :D
8/19 anonim válasza:
utcara nem vennem igy fel, mindenkeppen jobb lenne ahogy a harmadik kepen van: kiegeszito felso es alulra meg szoknya.
ha a hasad-derekad kornyeken kilatszik, az nem baj.
amugy meg bugyi es melltarto nelkul az igazi :)
9/19 anonim válasza:
Szoknyához és nadrághoz is tökéletes.Egyszerű de nagyszerű.
10/19 anonim válasza:
Szerintem nem ribis csak ízléstelen ez a pnán csatolós ruha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!