Nexxxt82 kérdése:
Fiúknak gáz lila felsőt (ing, póló, pulcsi) hordani? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Helyes, barna hajú srác vagyok, szerintem jól áll nekem, mégis nehezen veszek fel ilyen felsőt, mert a magyar átlagember nem éppen befogadó!2012. júl. 30. 21:02
1/15 anonim válasza:
De,befogadnak,csak lehet,hogy nem abba a közösségbe,amelyikbe te szeretnéd.
A magyar átlagember szereti rögtön tudni,ha kinyit egy szekrényt,hogy annak férfi,vagy nő a tulajdonosa:)
2/15 A kérdező kommentje:
Igen, ez a gond. A lányok akkor ne hordjanak feketét és szürkét. Vélemény?
2012. júl. 30. 21:10
3/15 anonim válasza:
manapság már több fiú hord rózsaszínt mint lány..
4/15 anonim válasza:
Első vagyok:
Megértem az álláspontodat,de attól,hogy mi ezt itt lemeccseljük,attól még az utcán nem fog megváltozni senkinek a véleménye.
Amúgy a fekete,és a szürke lehet alkalmi,és elegáns viselet,és nem mellesleg unisex.Ugyanez a liláról nem mondható el.Amúgy nincs bajom a lilával,épp most festettük ilyenre a hálószobát.Na itt a megoldás.Ha jól áll a lila,a hálóban tuti azt hódítod meg vele,akit te szeretnél:D
5/15 A kérdező kommentje:
Kedves 2-ik válaszadó! a kérdés a lilára, nem a rózsaszínre vonatkozott. máskor tessék jobban figyelni:)
2012. júl. 30. 21:47
6/15 anonim válasza:
tudom hogy a lilára :) én csak azért mondtam hogy ha rózsaszínt is simán hordanak fiúk akkor a lilát mért ne? :)
7/15 anonim válasza:
de igazad van ez a válaszomból nem derült ki hogy én mire gondoltam pontosan :) elnézést..
8/15 anonim válasza:
attól függ, milyen árnyalatú az a lila, milyen fazonú a felső és mi van rajta:)
9/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
hát nekem a lila sosem jött be egy srácon sem. de hordd azt amit szeretnél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!