Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a cipő jó ballagásra?

Ez a cipő jó ballagásra?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 27. 11:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, én tavaly ballagtam hasonlóban (zarás sima fekete telitalpú szandálban) és semmi gond nem volt vele. Én azért választottam telitalpút mert szerintem ezerszer kényelmesebb egy magassarkúnál, és én legalább nem billegtem össze-vissza benne mint más lány osztálytársaim a tűsarkújukban. Magabiztosabban mentem ebben, mint ahogy egy magassarkúban mentem volna. Nekem tetszik amúgy amit linkeltél, szerintem vedd fel nyugodtan :) Vagy max kérdezd meg az osztályfőnöködtől, hogy ballaghatsz-e ilyenben, ha nemet mond, akkor legyen inkább körömcipő.
2014. ápr. 29. 16:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményét. Ebben fogok ballagni,eldöntöttem. Lehet,hogy nem egy kimondott ballagásra szánt cipő,de-ahogy az utolsó is írta-nagyon kényelmes és könnyű benne járni. A körömcipők meg nem tetszettek,amiket néztem.
2014. ápr. 29. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!