Az érettségire (írásbeli és szóbeli) mit illik, és mit nem illik felvenni?
Figyelt kérdés
Lány vagyok.2014. ápr. 26. 16:21
1/17 anonim válasza:
Kosztüm. Fekete alsó (vagy nadrág, vagy térdig érő szoknya - miniszoknya kizárva!), fehér blúz és blézer, amit levehetsz, ha meleg van. Cipő is elegáns, színben az öltözékhez illő, és nem 15 centis platform, mert az az útszéli munkához való.
2/17 anonim válasza:
Első jól összefoglalta. Nekem csak az marad, mit nem illik: szkafandert, búvárruhát, Pinokkió jelmezt, Batman jelmezt, és még sok jelmezt, fürdőruhát, fürdőköpenyt, síoverallt, tornanadrágot, tornadresszt, szombrérót, gázálarcot, tréningalsót. Ilyesmiket.
3/17 anonim válasza:
Írásbelire hétköznapi ruhában mentünk.
Szóbelire meg "ünneplős", sötét szoknya vagy nadrág, fehér blúz. A nadrág ne cuppanós feszülős legyen, a szoknya ne legyen mini, ne legyen nagyon felsliccelve, a felsőből ne látsszon ki a melled, a melltartód, ne látsszon át. A cipő szolid legyen, ne 10 centis tűsarkú, ne platformos. Ha kell blúz fölé lehet egy blézer vagy egy kardigán.
4/17 anonim válasza:
Nálunk a régibe is és a mostani sulimba az volt a szokás, hogy abban érettségizünk amiben szalagavatóztunk. /amit akkora csináltattunk/
Egyébként kosztüm. Csak arra kell odafigyelni, hogy ha szoknyát veszel fel térd alá KELL érnie.
5/17 anonim válasza:
Írásbelire és szóbelire is fekete alsó, fehér blúz, esetleg blézerrel, vagy ha van matrózblúzotok, akkor azt.
6/17 anonim válasza:
Nekünk még írásbelire is elegánsban kellett menni.
7/17 anonim válasza:
Elegánsan kell menni, fekete szoknya/nadrág, fehér blúz, elegáns cipő.
Nekünk matrózblúzban kellett menni, az volt az ünnepi egyenruhánk.
8/17 anonim válasza:
Ki hord 18 évesen kosztümöt? Ez csak nekem furcsa?
9/17 anonim válasza:
Írásbelire is illik a kosztüm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!