Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tegnap a barinőmbeállitott...

Tegnap a barinőmbeállitott egy harisnyával, hogy reggelente vegyem fel a rövidnacim alá, mert hajnalba hideg van biciglin ha megyek dolgozni! Felvegyem?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 24. 06:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Bocsi, de a prolihatást kikérem magamnak. Gyakran hordok rövidnadrágot harisnyanadrággal.

Ha biciK(!)li-vel megy dolgozni hajnalban (!!) és olyan munkahelye van, hogy rövidnadrágban van (!!) ráadásul fázik, és még a barinője (!) öltöztetni, akkor már hadd vegyen fel azt amit akar!

2014. ápr. 24. 12:25
 12/25 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés FAKE! Fölösleges magyarázkodnod kedves kérdező, mi mindannyian tudjuk.
2014. ápr. 24. 15:31
 13/25 anonim ***** válasza:

biciKli, nem biciGli

Barinő nyelvtankönyvvel is meglephetne. Karira, ajiba. :D

2014. ápr. 24. 18:49
 14/25 A kérdező kommentje:
ezvolt az elsőés utolso,hogy ide irtam ,köszi a tanácsokat,remélem veletek is ilxem segitőkészek lesznek mások tisztelet a kivételnek!
2014. ápr. 24. 19:08
 15/25 anonim ***** válasza:
Tisztelet a közhelyeknek. B+ derüljön már ki, hogy MI A NEMED! Tudod, lány vagy fiú. Transzi meg csak nem vagy. Bár ki tudja. Új megvilágításba helyezné az egész válaszfolyamot. Fake kérdésre is pontos válaszokat kell tudni adni.:) Úgyhogy áruld el!
2014. ápr. 25. 10:41
 16/25 A kérdező kommentje:
fiu vagyokha nagyonérdekel,és képzeld tegnap felvettem,a párom mondta,hogy ne tőrődjek senkivel!!!
2014. ápr. 26. 07:30
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
egyél zsömlét kiflivel
2014. ápr. 26. 08:25
 18/25 anonim ***** válasza:

Akkor ezt elszúrtad, mert az életben nem hallottam még egy fiút azt mondani, hogy a "barinőm".

A másig eshetőség, hogy meleg vagy de akkor meg nem érdekelne, hogy mások mit gondolnak arról, hogy harisnyát veszel fel.

2014. ápr. 26. 11:04
 19/25 A kérdező kommentje:
nem vagyok meleg,5 éve vagyink egyűtt,csak röviditettem,hogy barátnő,smugy meg egyszer mindent ki kell probálni,nekem tetszett amelegeg meg nem hordanak harisnyát,csak a transzvesztiták,,
2014. ápr. 26. 11:29
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha úgyis eldöntötted, hogy felveszed, akkor meg minek kéred ki a mi véleményünket?:D
2014. ápr. 26. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!