Lila felsohoz es feher szoknyahoz milyen szinu magassarkut vegyek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 10:47
1/11 anonim válasza:
így látatlanban valamelyik árnyalatát a natur bőrnek, az barnás vmit...
2/11 anonim válasza:
Vagy valamilyen állatmintás, leopardos...vagy méregzöld...de ez már kicsit merészebbeknek :)
3/11 A kérdező kommentje:
Meregzold meg lila, allatmintas meg lila.
Ne haragudj, de ocsmany! Es fogani merek nemcsak szerintem, hanem masok szerint is.
2014. ápr. 23. 11:18
4/11 anonim válasza:
attól is függ hová veszed fel, milyen anyagokról beszélünk, és milyen stílusró...bár a gozzászólásodból arra következtetek neked kedves kérdezó nem sok van :)
ha estére még az ezüst, de neked hiába írom sztem.
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem nincs stilusom :)) Az a szerencse, hogy neked van, es elenk tarod, hogy tudjunk belole ihletet meriteni!
2014. ápr. 23. 12:04
6/11 A kérdező kommentje:
Epp azert kerdeztem meg, mert kivancsi voltam, hogy masik szerint milyen szinu cipot vasaroljak. En a feherre gondoltam. De mivel fura vagyok, biztos ocsmany lenne, sokkal jobban mutat egy sotetebb lila a parducmintaval. En kerek elnezest, hogy mennyire jo izlesetek van az enyemhez kepest.
2014. ápr. 23. 12:06
7/11 anonim válasza:
Tényleg függ az alkalomtól, a stílustól,a textúráktól. Ugyan nem vagyok divatszakértő de szerintem estére vagy különlegesebb alkalmakra az ezüst jó választás lehet. Nappalra egy sötét kéket javasolnék esetleg fehéret.
8/11 anonim válasza:
Szerintem egy állatmintás cipőt tényleg elbírna ez az összeállítás, de méregzölddel már hülyén nézne ki. Én valami semleges fehér vagy krémszínű, esetleg pezsgőszínű cipőt vennék fel ehhez.
9/11 anonim válasza:
Legjobb a nude (bézs) lenne, ahogy mások is írták, de fehér, törtfehér is jó.
10/11 anonim válasza:
Fehéret vagy talán feketét, állatmintásat nem tudok elképzelni hozzá :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!