Ez a ruha szép?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez jó lehet ràm most képet nem tudok küldeni de a magassàgom 165cm vagy ehez a ruhàhoz kell egy "kis cici"?
[link] 13éves vagyok.
2014. ápr. 21. 21:04
11/21 anonim válasza:
Szerintem is jobb az első, nagyon szép!! :) A második se rossz de közel sem olyan szép mint az első.
12/21 anonim válasza:
Ez inkább egy hosszabb felső, mint ruha. Én biztos nem venném fel úgy, hogy nincs rajtam minimum egy leggings.
13/21 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár elég gyér a színválaszték...
14/21 anonim válasza:
"talán azok, amik a gyerekruháknál vannak?"
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
13 évesről van szó! Láttál te már 13 évest? :D
15/21 anonim válasza:
Az első ruha nagyon szép, nem kell hozzá nagy cici, ez pont egy kislányos alkatra való ruha és szerintem PONT 13 évesekre való. Aki azt írja, neked gyerekruha kell az nemnormális, de jót röhögtem rajt. :D
A második ruha inkább nálad idősebbeknek való.
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a gyerekruhákat már vagy 2 éve elvannak felejtve nekem 160-170 méreteim vannak.XS,S, M, L ruháim vannak azért ilyen sokféle mert az L az jó de valahol elég az XS is.
2014. ápr. 22. 10:27
17/21 anonim válasza:
14,
hogyne, "van is" egy otthon. ;) És a gyerekruhákat 170 centiig gyártják és még nekem is van a gyerekosztályról ruhám ANYAKÉNT!
18/21 A kérdező kommentje:
találtam még egyet erről mit gondoltok vagy ehhez tényleg kell cici?
2014. ápr. 22. 11:17
19/21 anonim válasza:
Ez is nagyon szép, és ez is kislányos alkatra való. De nálam még mindig az első a favorit. ^^
20/21 anonim válasza:
17. Nyugodj már le. Senkit nem érdekel. ^^ Anyaként nem a gép előtt kellene döglened egész nap és gyakorikérdéseken trollkodnod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!