2 cipő közül melyik a jobb? (kép)
Figyelt kérdés
Nem tudom melyik legyen mert úgy szeretném hordani hogy ha lehet ünnepségre de ha úgy adódik farmernadrághoz is pl.
1. [link]
2. [link]
Melyik a jobb? Én nem tudok dönteni de az a fa szìnű talpú kicsit jobban tetszik de a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok. 13l
2014. ápr. 20. 19:45
1/10 anonim válasza:
Az első tényleg jobb. Jobban megy a farmerhez.
2/10 anonim válasza:
Egyikre sem mondanám, hogy túl elegáns, így mindkettőt felveheted a hétköznapokra is. A fekete sarkú talán csinosabb, ünnepségre inkább az illene. Viszont farmerral sem lenne túlzás.
3/10 anonim válasza:
13 évesen??? Szólok, hogy öreganyám hord ilyent. A díszeket leszámítva.
4/10 A kérdező kommentje:
3. Nem azt kérdeztem neked tetszik e szerinted melyik a jobb. Nem ártana egy kis szövegértés. Már bocsánat.
2014. ápr. 20. 19:52
5/10 anonim válasza:
Nekem is az első tetszik jobban.
6/10 anonim válasza:
Full fekete jobb. Habár én ilyesmit hosszú farmerrel nem tartok valami szépnek, de röviddel jó lehet, meg szoknyával. Leginkább ahhoz illik.
9/10 anonim válasza:
Ha választani kell, akkor az első, de inkább a harmadik.
Mogyi
10/10 anonim válasza:
Az elso jobb, es illik a farmerhez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!