Melyik cipő lenne a jobb? DC/Supra/Vans
Szerintetek melyik cipő érné meg legjobban a 3 közül?
Előre köszi.
Szia :)
Egy ismerősön boltvezető a GS-ban tehát mondhatok neked néháány "titkot".
Szóval a Vans cipőket ugye, deszkásoknak tervezték, ergó nagyon strapabíróak. Kényelmesek, illetve a belső kialakítása is passzol a lábhoz, nem úgy mint néhány más deszkásnak ítélt cipő. Külső tulajdonságaik nagyon bejönnek nekem. :D Illetve nagy márka és mintmár mondtam kényelmes. Még unokatesóm anyukája is ezt hordta még otthon is terhessége alatt :D
A DC elég régi márka, bár megbízható. Én is tulajdonosa vagyok elég sok DC cuccnak :D Én ezeket is szeretem. E márka vetekszik a Vans-sal.
A Supráról a véleményem az hogy egy gatyi sz@r. 2 hónap alatt tönkrement és a minősége is nagyon nagyon szar. Ami az árát illeti nem éri meg.. én anno 45.000ért vettem, ami már mondtam 2 hónapig bírta. A márka elbújhat a Vans és a DC mögött. Nyomukba sem ér. ;) és nem is fog. (cipő márkaként)
Ami ezeket a linkelt cipőket illeti, szerintem a Vans és a DC egyaránt jó :D bár Vans ból a helyedben keresnék Era-t. mert annak már ki van tömve a sarka és nem kopik szét. Amit linkeltél Vansot olyanom még nem volt, mivel amikor felpróbáltam éreztem, hogy rohadt vékony. Mondom keress Erát :D
Remélem tudtam segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!