Szerintetek milyen az új Supra Skytop 4?
Figyelt kérdés
Mikor lesz kapható majd nálunk is? Mennyi lesz kb. az ára? Nektek e jelenlegi 4 szín közül melyik tetszik? :D
2014. márc. 5. 22:23
1/5 anonim válasza:
Nekem ez túl futurisztikus, a letisztultabb formákat jobban szeretem. (vans párti vagyok, de ha valami jól néz ki akkor elismerem, de ezen a cipőn az arányok és a részletek sem tetszenek.)
Árban általában ami dollárban meg van adva, az mire ideér pont annyi lesz csak euróban. 50 és 55 ezer közé tippelem az árát.
2/5 anonim válasza:
Jah lemaradt, hogy melyik szín. Ha mégis hordanom kellene, akkor a teljesen fekete lenne a választásom. Ahogy látom a teljesen fekete ára az olcsóbb is, szóval azt lehet megúszod 40-45ből
3/5 anonim válasza:
én nem vagyok supras, de ez egész pofás
simán megrendelném neten, főleg ha tudom, hogy supraból hányast hordok
4/5 anonim válasza:
ez rohadt jo hasonlit az air jordan hez olyan 40 - 50 ezer korul lesz a fekete-piros a best
5/5 anonim válasza:
Nekem már a III. sem igazán tetszett, szerintem az első kettő volt a legjobb - bár ugye a márkán/modellen kívül sok közük nincs egymáshoz :D Valahogy ez sem az igazi, nekem is túl extrém, a talprésze valahogy nem jön be, de kétség kívül egyedi a megjelenése. Gyanítom, hogy hónapokon belül bejön ez a cipő is, még alhangon is 40-re tippelem. Önmagában a színek viszont jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!