Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hétköznapokban egyetemistaként...

Hétköznapokban egyetemistaként öltönyben vélemény?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok fiú és szeptembertől nagyvárosba egyetemre fogok járni. Régóta tetszik az elegánsabb stílus és szeretnék öltönyt inget néha nyakkendőt viselni viszont nem vagyok benne biztos hogy ez egyetemistaként milyen benyomást keltene. Nektek mi a véleményetek róla? főleg fiatalabb egyetemisták véleménye érdekelne. Ja és persze nem az a régimódi öltönyről lenne szó hanem modern laza elegánsról pl:Zara .

2014. ápr. 18. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

5. éves vagyok, de nálunk senki sem jár így hétköznaponként, csak a vizsgaidőszakban. Sőt, a tanárok közül se vesz fel mind öltönyt mindennap, hanem ők is zömében farmer + zakóban járnak. Ahogy fölöttem írták, azért ne akard már túlöltözni a professzort.. :D

Nálunk sportosabban öltözködnek a hallgatók is, tehát a zakót hordók is inkább a "forever alone", a könyvem és laptopom a barátnőm jellegű egyénekből tevődik össze.

2014. ápr. 19. 17:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Biológia szak Budapesten: csak szóbelin láttam öltönyt, napközben max. egy elegánsabb ing volt.

Zakó + farmer (szerintem) nagyon jól néz ki, de tényleg gondolj bele abba, hogy kibírsz benne egy napot? Nyáron is és télen is (amikor nagyon fűtenek)?

2014. ápr. 19. 17:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is ötödéves vagyok. Öltönyt még egy hallgatón sem láttam szorgalmi időszakban. Tanárok se nagyon járnak benne, inkább csak akkor ha óra előtt/után valami fontosabb jelenésük volt.

Szerintem ing is elég, abban még szoktak is járni.

2014. ápr. 19. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!