Lány vagyok. Szerintetek melyik a jó GarageStore-ból a jó márkájú cipő? (lennt)
Figyelt kérdés
Én eddig naon rá voltam kattanva a Supra cipőkre, de viszont láttam pár rossz kommentet róla és elbizonytalanottam...:(2014. ápr. 18. 19:44
1/8 anonim válasza:
A magasszárú Supra cipők nagyon rondák, pláne lánynak.
2/8 A kérdező kommentje:
Te szereted a GarageStore-t vagy van belőle neked cipőd??
2014. ápr. 18. 20:28
3/8 anonim válasza:
Vans cipők a legjobbak szerintem,azok még valamennyire lányosak is :) Én is pont most akarok rendelni valamilyet
16L
4/8 anonim válasza:
1-es vagyok, Converse-m van, arról tudom hogy kényelmes meg szerintem jól is néz ki, megy mindenhez, de rettenetesen túl van árazva. Ami nekem lányként bejön az [link] és [link] bár a második kicsit egyszerű. Régen a Vans is ilyesmiket gyártott, akár még szélesebb talppal, nekem ezek a vászoncipők amiket most csinálnak nem jönnek be. Ezekre gondolok [link]
5/8 A kérdező kommentje:
De valaki küldene olyan linket amin egy Vans cipő van és jól nézz is ki?!
2014. ápr. 19. 13:05
7/8 anonim válasza:
Azt vedd amelyik a legjobban megtetszik:)
8/8 A kérdező kommentje:
Utólsó válaszóló: Igen amaelyik tetszik, de tartósnak is kéne, hogy legyen 1-2 (esetleg 3) évet kellene, hogy kibírjon mert azért nem olcsó mulatság!
2014. ápr. 22. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!