Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hazamehetek a strandról...

Paris hilton kérdése:

Hazamehetek a strandról bikini felsőben?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem,mert nagyok a melleim és pár csaj beszólt,hogy kurvás..
2008. júl. 25. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

persze..ha hidegebb van vegyél fel pulcsit:D

amúgy alulra érdemes felvenni egy nadrágot.:D

2008. júl. 25. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de alulra legyen rajtad szoknya vagy nadrág. Esetleg strandkendő.
2008. júl. 25. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak haza kell sétálni vagy kocsival vagy akkor hajrá, de szerintem tömegközlekedésen nem illik... Vannak lenge kis toppocskák, én biztos nem mennék 1 szál cickófixben haza.
2008. júl. 25. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azert mert valakinek nagy a melle az meg nem jelenti azt, amit irtal. Szerintem ne is foglalkozz azokkal,lehet,hogy nekuk kicsi melluk van es azert mondjak, mert irigyek rad. Nekem is kicsik a melleim, szeretnem ha nagyobbak lennenek de azert nem szologatok be annak akinek VAN. Na de azert a varosban, tomegben nem igazan illik bikini felsoben jarni ha kicsi a mell, ha nagy.
2008. júl. 25. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hat en nem mennek haza bikinibe mert ugy ereznem magam mintha meltartoba vagyok:D

De ha te ezt bevalalod akkor nyugottan

2008. júl. 31. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, haza mehetsz, de tényleg ne tömegközlekedésben... Amugy nem minden a nagy mell csak a pasik hülyék.

Morena

2008. aug. 17. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:

utolsó: a pasik nem hülyék :D tudjuk, hogy egy mellnél nem feltétlenül a méret a lényeg, hanem a formája, csak ti ragadtok le ennél a hülyeségnél, hogy most mindenki hatalmasat akar, tisztelet a kivételnek.

kérdező: szerintem nyugodtan menj haza így, ha valaki beszól, az szerintem egy suttyó paraszt. Most mi köze ahhoz, hogy miben vagy, főleg ha nem is hiányos az öltözeted olyan értelemben? Szerintem ez egy terészetes dolog, hogy ha ahhoz van kedved, így mész haza. Persze a tömegközlekedés az más...

2010. jún. 26. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!