Hogyan tudnék szépen járni egy magassarkuban? Es hogyan hordjam ugy h egy idő utan ne fájjon benne a lábam, sokáig bírjam benne?! 11 cm sarok az nagy?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 20:24
11/13 anonim válasza:
Ebben nem lesz könnyű, a lehető legnehezebb fazont választottad.
A sarok vékony, úgyhogy egyensúlyozni kell benne. Ha a sarkadon van a testsúlyod, akkor könnyedén le is rúgod róla a talprészt.
Mivel nincs benne platform, sokkal nagyobb terhelés esik a lábfejedre. A hegyes orrba pedig beszorulnak a lábujjak.
12/13 A kérdező kommentje:
Pedig annyira szep, de akkor csak egy álom marad! Ilyet lattam Mar amugy kisebb sarokkal is , de csak vkin, igy amikor megláttam h van ilyen a retro ban , gondoltam gyűjtők ra :) de akkor most nem csak gyűjtők hanem keresem ugyanezt kisebb sarokkal :) nagyon szepen koszonom válaszod!
2014. ápr. 18. 09:15
13/13 anonim válasza:
Mondom hogy nem a sarok magassága a fontos, hanem hogy van-e valami a lábfejed alatt, illetve hogy HOl van a sarok a cipőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!