Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, miért szerettek...

Lányok, miért szerettek farmerban járni?

Figyelt kérdés
Nekem azért tetszenek a farmeros lányok, mert kiemeli alakjukat, fenekük alakját.
2014. márc. 9. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Azt bármilyen másik passzos nadrág is kiemeli, nem csak a farmer. Amúgy én nem szeretem, nekem mind kényelmetlen az anyaguk miatt.
2014. márc. 9. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Egy időben csak farmert hordtam, aztán ma már csak 1 darabom van. Múltkor fel akartam venni, de amint magamra húztam le is vettem. Kényelmetlen, pedig nem is olyan vastag, mint a szokványos, de így is merevebb az anyaga, mint a szövet nadrágoknak. Szóval nem, én nem szeretem.
2014. márc. 9. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Én nagyon szeretem! Mivel hosszú lábaim vannak és a farmer nekem nagyon kiemeli, ezenkívül szerintem kényelmesek. És rengeteg fazon van belőle így lehet válogatni!:)
2014. márc. 9. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert kényelmes, mindenhez megy, és sokféle fazon kapható. Plusz mostanában már szinte különlegesnek is érzem magam benne, mert mindenki cicanaciban nyomul. Akkor is szerettem mikor pár éve minden tinin ez volt, de pont pár napja néztem, hogy lányok közül már szinte csak én hordom az osztályban.
2014. márc. 9. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem, mert megy szinte mindenhez és sokáig bírja. Persze nem ezekről a vacak csőnadrágokról beszélek, meg a farmeranyag utánzatokról, hanem a klasszikus farmerről.
2014. márc. 10. 18:03
 6/7 bettike segits ***** válasza:
100%
feszes ezáltal kiemeli a hátsóm
2014. márc. 25. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Én már nem szeretem. Amióta vettem jeggingset, azóta nem is hordok rendes farmert.
2014. ápr. 27. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!