Lábujjközös papucsot hogyan lehet felpróbálni a boltban?
Figyelt kérdés
Az eladók engedik mezítláb felpróbálni? Nyilván nem.
De akkor ti hogyan tudjátok megállapítani, hogy jó lesz-e, nem fog-e törni a pántja stb.?
2014. ápr. 16. 18:34
1/6 anonim válasza:
Mivel én csak otthonra hordok lábujjközös papucsot, ezért csak ráteszem a lábam, h méretre jó-e. :D
2/6 anonim válasza:
Próbáld fel mezítláb. Már sokszor próbáltam papucsot vagy szandált. Sose szóltak érte, mivel máshogy nem tudod felpróbálni.
4/6 anonim válasza:
Nejlon harisnya, betűröd az ujjaid közé.
6/6 anonim válasza:
Mikor legelső ujjközös papucsot vettem akkor mezítláb próbáltam fel, a kutya sem szólt érte, igaz ez egy kínaiban volt, azt nem tudom hogy sportüzletben engedik-e. Nyilván nem fogod minden méretet felpróbálni nagyjából tudod a méretedet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!