Mi a különbség a női és a férfi öltözködés/ruházat között?
Erről kéne egy prezentációt írnom. Elsőnek nagyon könnyűnek tűnt de mikor bele kezdtem pár mondat után megakadtam.
Nem nagyon tudok mit írni róla.
Esetleg valami ötlet?:)
Nagyon megköszönném ha segítenétek. :)
Hűha. elsőre tényleg könnyűnek tűnik.
hát elmondhatod a különbséget a színek közt, hogy egy normális nő általában rózsaszont pirosat kéket feketét szinte bármilyet felvehet, de pl egy normális!!!! pasi nem vesz fel virító pink pólót.
Aztán elmondhatod a fazonokat, lányoknál az átlag a passzos ruha, mélyebb dekoltázs, fiúknál ha van dekoltázs az már rég rossz, passzossal nincs bajom amíg emberi keretek közt van.
Akkor cipő különbségek, kiegészítők...
erdekes,hogy itt megint csak az van irva foleg az egyes versenyzonel,hogy a fiuknal mi a furcsa,pedig beszelhetnenk a lanyokrol is!
a kerdesre meg csak annyit,hogy szinte nincs kulombseg,mert mar az osszes ruhankat lenyultak a nok.
Mert a fiúk sokkal jobban elkorcsosodtak. 3ból kettő selyemfiú... Ez azért gáz.
Amúgy ha jól sejtem, akkor te vagy az, aki már több kérdésnél is reklamált, hogy a nőket miért nem szidják itt gyk-n. Neked van egy enyhe elmebajod nem?
6-7 ti ugye utaljatok a fiukat?
Mar csak azert kerdezem mert mindig oket savazzatok!
Amugy szerintem a tifajtatoknak lehet elmebaja,hogy mint az elobb irtam mindig csak a fiukkal van gond.
Velem meg csak az lehet a gond,hogy nem allok be a konzervativok soraba es megirom az igazsagot ami fajdalmat okoz egy,ket dilettansnak...
Ehh tényleg te vagy az:DD
Mi utáljuk a fiúkat? Nem egyáltalán nem utálom őket, vannak köztük egész normálisak, viszont amit te leművelsz egy-két kérdés alatt arról, hogy vajon a nőket miért nem szidják az már gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!