Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lanyok! Buliba szerintetek jo...

Lanyok! Buliba szerintetek jo igy?

Figyelt kérdés
Mostanaban nagy divat, hogy keverik az eleganssal a lazabb ruhadarabokat. Arra gondoltam, hogy ilyen fekete buli ruhahoz (rovid tapados egyberuha) felvennek tornacipot. Nekem tetszik magamon, de nem neznenek ram hulyen? Elore is koszonom a valaszokat!:)

2014. ápr. 10. 23:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%

Sztem ahhoz jobban is illik mint az ilyen tűsarkuk. Haa elképzelem akkor inkább komoly kapcsolathoz illene (lany), szval sztem a tűsarku + tapados ruha + 8 kilo smink stb. az nálam kicsit a ribbi kategoria. Persze mindenkinek mas az izlese. De ahogy leirtad aranyos lehet, tornacipoben vagy ilyen balett tipusu utcai cipoben is.

Sok sikert! :)))

2014. ápr. 10. 23:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Bocs, #1 fiu voltam... :S :)
2014. ápr. 10. 23:19
 3/12 anonim ***** válasza:

Jajj ne, szerintem ne. Elég undorító szerintem, amikor így összevissza keverik a dolgokat.

Rendes ruhához minimum egy balerina.

2014. ápr. 10. 23:30
 4/12 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom mi divat és mi nem, de én nem vennék fel még az utcára sem tornacipőt, mert olyan olcsó, csöves hatású számomra. Fekete tapadós ruhához meg el nem tudnám képzelni, valahogy nem illenek össze. Persze ettől még te felveheted, ha neked úgy jó.
2014. ápr. 10. 23:32
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
nem mindegy, h milyen a ruha. van amivel rohadt jó, van amivel irtó gáz.
2014. ápr. 10. 23:42
 6/12 anonim ***** válasza:
dobhatnál egy képet erről, akár úgy, hogy rajtad vannak...így elég nehéz megmondani - mi az ami a jó ízlés határain belül van :)
2014. ápr. 11. 09:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem kell feltetlenul tusarku, de magassarku szerintem szep vele. Ha nem szeretnel magassarkut akkor vegyel balerina fazonu cipot vagy valami vaganyabb bakancsot
2014. ápr. 11. 09:50
 8/12 anonim ***** válasza:

"de nem neznenek ram hulyen?"

Én biztosan! Nagyon proli hatású lenne.

2014. ápr. 11. 12:46
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
bocs de ez gáz mind1, hogy mi a "divat" ez röhelyes :D
2014. ápr. 11. 12:51
 10/12 anonim ***** válasza:
59%
jézus szent mariska, nekem fiúként nagyon nem tetszene
2014. ápr. 11. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!