Szerintetek nyáron mennyire lesz népszerű a Converse cipő?
Melyiket vegyem meg inkább?
Nike Air Max vagy Converse?
18/f
A Converse sosem megy ki a divatból, bármikor fogod tudni hordani, míg az Air Max-ot szerintem max. négy hónap múlva mindenki a sarokba fogja dobni, és gáz lesz, ha egy ember utcára felveszi. Az sportcipő, nem mindennapi, meleg is nyárra, nem mellesleg pedig szerintem szörnyen néz ki. Képzeld el egy rövidebb nadrággal, hogy néz ki?
Szerintem Converse, az mindenhez megy ;)
Egyetértek az első válaszolóval. A converse évek óta divat, az is marad még szerintem jó darabig és mellesleg tök jól néz ki:)
Az Air max ezzel szemben ronda és hülyén is néz ki egy sportcipő rendes öltözethez. Nem is hiszem, hogy sokáig divatban marad.
A napideal pont hu oldalon most 9.900 :)
És én is a Converse-re szavazok, azt simán felveszem rövidnadrág, farmer, de a Nike nem.
Nekem is nagyon tetszik mind a két cipő, de szerintem is inkább a converse.:) A converse-nek a minősége is nagyon jó(én 2évig hordtam). Az Air Max-nek nem tudom még nem volt olyanom.:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!