Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok szerettek melltartót...

Lányok szerettek melltartót hordani és egyébként milyen melltartóitok vannak?

Figyelt kérdés
Kort is kérek
2009. dec. 19. 14:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

Aki nem szereti, az nem tud jól választani (:

Én imádom őket. Hordok itthon, suliban, sarki ABC-ben. Sőt, ha WC-re megyek is felveszem. Alváshoz veszem csak le.

Csakis olyan melltartóm van, aminek ilyen alakú a kosara.

[link]

A többit nem tudom elviselni, hiába van azokból is egy csomó régről..

2009. dec. 20. 23:17
 12/26 anonim ***** válasza:
én szeretek melltartót hordanijobban érzem magam így:)alváskor természetesen nincs rajtam neki is kell szabadság:D
2009. dec. 22. 20:52
 13/26 anonim ***** válasza:
ha kiteszem a lábam otthonról mindig van rajtam melltartó szeretem.de ha otthon vagyok kényelmetlen.
2009. dec. 22. 20:58
 14/26 anonim ***** válasza:
első vagyok. otthon én sem hordok (és alváshoz sem). Kedves 15kilóvalkevesebb, alváshoz te is elhagyhatnád, hiszen ki látja rajtad kívül? (és ha van barátod, ő meg fogadja el úgy ahogy van, nem?) :)
2009. dec. 25. 23:02
 15/26 anonim ***** válasza:

Én csak ha suliba megyek...Régen furán néztem anyára, hogy hazajön és egyből leveszi magáról...

De mostanság már én sem bírom...

Egyből le...

"Szerencse" nem nagyok a melleim így nem probléma ha nélküle vagyok.

2009. dec. 28. 00:46
 16/26 anonim ***** válasza:

imáááádom :)Bár sokan lefikáznak a push up miatt mert azt mondják hogy a pasik csalódnak mikor leveszik:)

De én nem azért hordom hogy nagyobb legyen hanem hogy jobban álljanak:)

2009. dec. 28. 01:01
 17/26 anonim ***** válasza:
ja és 21L voltam
2009. dec. 28. 01:01
 18/26 anonim ***** válasza:

Csak alváskor nem hordok. Szeretem, mert szebbek, teltebbek lesznek a melleim. Azért remélem, fejlődök még. :)

L/15

2009. dec. 28. 01:37
 19/26 anonim ***** válasza:

nem szeretek meg nem is kell mivel egy pasinak nagyobb melle van kábé. egy melltartóm van, azt sem tudom hol...

25L

2009. dec. 28. 02:03
 20/26 anonim ***** válasza:
Hát hordani nem szeretem,de olyankor ránézni se nagyon szeretek magamra,ergo választanom kell,hogy kényelmesen vagyok (persze csak otthon van ilyen választási lehetőségem) de undorodom magamtól,vagy felveszem,de akkor kevésbé kényelmes.Hogyha kint vagyok,akkor egyébként fel se tűnik,h rajtam van,annyira megszoktam már,h kint (=nem otthon) mindig rajtam van.Egyszer mentem ki téli kabátban melltartó nélkül,de nagyon béna érzés volt.Most,h dagadt vagyok,viszonylag nagyok a melleim,ha lefogynék,nagyon kicsik lesznek,de már alig várom:D
2009. dec. 28. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!