Lányok szerettek melltartót hordani és egyébként milyen melltartóitok vannak?
én szeretek, mert egy kicsit megemeli a melleimet - mivel elég kivágott pólóim vannak. nálam csak a push-up melltartók jöhetnek szóba :)
17/L
Én már annyi mindent hallottam,hogy nem tudom mi igaz,mi nem.Nekem kényelmes melltartóim vannak,szeretem őket hordani.Ha megyek valahová veszek fel melltartót,otthon nincs rajtam.
15/L
Itthon soha nincs rajtam meg akkor sem, ha boltba megyek ilyenkor télen!
Nem szeretem a push uposakat, idegesítenek nagyon!Szerencsére nincs is rá szükségem!
20L
én nemszeretem annyira és nemis mondig hordok. nyáron egyáltalán nem. télen igen mert fáznak a melleim:D megha olyan felsőt veszek fel ami kivágottabb akkor nyáron/tavasszal/ősszel is. de otthon egyáltalán nem.
fazonra pedig....hát van push-up is, meg sima szivacsos, megmég annális egyszerűbb sima 3szög melltartó szivacs nálkül.
24L
Ha kiteszem a lábam a lakásból,akkor mindig van rajtam melltartó :-) Még ha csak a boltba ugrom le,akkor is.
Télen-nyáron egyaránt...
De egyébként itthon nincs rajtam,mert nem szeretem...Annyira várom már,hogy levehessem miután hazaértem.Olyan,mint egy hám.
Alvásnál nem hordom.
Volt push-up melltartóm,de a méretet nem nagyon találtam el,és hát .....hagyjuk :-)
Utálok melltartókat vásárolni,mert nehezen találok megfelelőt.Nem a méretezéssel van bajom,hanem bizonyos "szabási" módjaival.
Nehezen kapok olyat,ami elöl fog össze,és nem engedi szét állni a melleimet...
18/L
Utalok.Idegesit, zavar...Iskolaba hordok, meg ha megyek valahova, de mondjuk a sarki kisboltig nem veszem fel.
Itthon sem hordom.
18L
Utálom,idegesít,kényelmetlen. Ha nem muszáj,nincs rajtam.:)Egyébként meg a push up a No.1,kiemel.:)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!