Ezek közül melyik tetszik?
Figyelt kérdés
Melyik tetszik, vagy ha egyik se akkor miért?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Köszi :)
2014. ápr. 4. 14:48
1/8 anonim válasza:
Az 1. és a 3. tetszik, de ha választani kéne, akkor az 1. választanám, mert az sokkal vidámabb és a színe is jobb. :) A második szerintem szörnyű... a 4. pedig olyan semmilyen.
2/8 anonim válasza:
Nekem is az első tetszik, de az túl drága. Emiatt a harmadik. De én nem nagyon kedvelem ezt a fazont, meg hogy egy cipőnek tök lapos a talpa, szerintem az nem kényelmes.
3/8 A kérdező kommentje:
2014. ápr. 4. 15:41
5/8 anonim válasza:
Nekem ezek ilyen alsó tagozatos váltócipőnek tűnnek... utcára én nem venném fel semmiképp, de nem is nekem kell, szóval te döntsél. Én a nőies stílus mellett voksolnék, abba ezek nem illenek.
7/8 anonim válasza:
egyik sem tetszik, szimplán nem az én stílusom. Én a nőies elegáns cipőket szeretem, lapostalpúból is inkább a balerinát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!