Alaposan beégtem hogy nem vettem fel melltartót, mit tegyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tesi órán a négyütemut gyakoroltuk, ahol ugrálni kell, (pechemre pont akkor nem vettem fel melltartót.) Elkezdtuk csinálni és egyszer csak a pólóm felcsapódott és a csupasz mellem látszott kb 4 másodpercig, szerencsére csak egy valaki látta meg az pedig a legjobb pasi az osztályból.mit tegyek?2014. ápr. 3. 22:30
1/11 anonim válasza:
Ada volna az isten, hogy anno nálam is megtörént volna ez. :D Am. meg tesi órára azért nem ártana melltartó. Ha meg már látta nem tudsz vele mit csinálni, h.nap mosolygj rá és látni fogja h.nem bánt téged. Inkább mint, h. azt lássa ciki neked.
2/11 anonim válasza:
Kezeld természetesen, mintha nem hozna zavarba..."örüljön a víz, ha megfürdök benne" elv. Meg nem törtténté már nem teheted, de legalább ne add meg nekik azt azt örömet, hogy nyilvánosan szenvedsz a tudattól.
Ha megpróbál megszégyeníteni, flörtöld le a föld színéről.
...és azért tesiórára máskor vegyél fel tisztességes sportmelltartót, nem feltétlen azért mert szemérmes vagy, hanem mert úgy kevésbé zavar a mozgásban.
3/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom szoktam is hordani, csak ma valamiért nem vettem fel
2014. ápr. 3. 22:45
4/11 anonim válasza:
Hát most már nem tudsz vele semmit kezdeni :D máskor vegyél fel... :D amúgy nem hiszem, h a srác szóba fogja hozni :)
5/11 anonim válasza:
Ha nem olyan nagy a melled, nem kell felvenni, de legalább ilyen gyakorlatok idejáre tűrd be a pólód.
Egyébként véletlenül videó nem készült?
6/11 A kérdező kommentje:
Video nem készült, de viszonylag nagy a mellem
2014. ápr. 3. 22:54
7/11 anonim válasza:
Csak egyet tehetsz felcsíped a pasit, gondolom te is láttad már fél meztelenül, most 1:1 Szinte már ismeritek egymás testét majdnem olyan mintha már egy pár lennétek. Úgyis tetszik neked, mire vársz.? már csak egy lépés :)
8/11 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem, inkább hanyagold azt a melltartót tesi órán :)
9/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó választ nem értem. ........
2014. ápr. 3. 23:18
10/11 anonim válasza:
Jöhet az egyberészes tornadressz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!