Szerintetek az nagyon gáz, ha átlátszik a mellbimbó (lányoknál), vagy valaki nem vesz melltartót és esetleg ez egy kicsit látszik?
Köszi a perverz válaszokat...
Viszont az utolsó normális álaszt ,tényleg köszi. Az a baj,hogy kis mellem van,vagyis az nem baj ,mert mára már megszerettem ,csak szivacsosat utálok felvenni,mert abba olyan természetellenesek a melleim.A sportmelltartóba meg átlátszanak a mellbimbóim...Szóval megvagyok lőve,mert alapvetően szeretem a mellem formáját és az igazán csak melltartó nélkül érvényesül. Csak ne látszana át,mert az tényleg kellemetlen... :/ Amúgy biztos lehet találni olyan melltartót ,ami mindkét problémámat megoldaná ,csak azt nem tudom,ma este mit vegyek fel...
Ez tetszett :D "... a bimboival szemezek..." :D
Egyébként kérdező, lehet a sportmelltartoba is kapni olyan kis szivacsszeruseget, azt odateszed a bimbohoz, ill. a melludvarhoz es n is látszik:)
De jó! :)
Esküszöm,már azon agyaltam,hogy odavarrok valamit én. :D
Köszi a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!