Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz ha ekkora...

Szerintetek gáz ha ekkora melltartó kell?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok.10 éves korom óta kell melltartót mert gyorsan nő. már a 90/B-s melltartó is kezd kicsi lenni.

Kövér se vagyok(173cm,55kg),és nem értem miért ilyen nagy.

2014. ápr. 2. 09:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok felesleges vitába keveredni de nem értem miért kell kioktatni.vettem egy 90/B-set és lassan kicsi l, és én látom hogy nagy mellem van szóval, jó a méret
2014. ápr. 3. 08:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Még egyszer: ha B kosarat hordasz, akkor nem nagy a melled, hanem pont átlagos. A hátad ellenben baromira széles.
2014. ápr. 3. 13:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Nos, hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem kicsit ciki, hogy már 14 évesen 90-es körméreted van. Ha egy kicsit hízol, már bazi nagy fog kelleni.

A melled normál méretű.

2014. ápr. 3. 14:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy 90b-s melltartót vettél, csak nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet az alakod.

Ha esetleg találsz neten hasonló képet, belinkelnéd, légyszi. Köszi

2014. ápr. 3. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!