Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz ha ekkora...

Szerintetek gáz ha ekkora melltartó kell?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok.10 éves korom óta kell melltartót mert gyorsan nő. már a 90/B-s melltartó is kezd kicsi lenni.

Kövér se vagyok(173cm,55kg),és nem értem miért ilyen nagy.

2014. ápr. 2. 09:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Kínaiban vásárolsz vagy rossz a méret. 90-es hát kb 100 kilóhoz illik. Kezd azzal hogy leméred mekkora a körfogatod a melled alatt, feszesen tartva a centit, amit kerekítesz 0-ra vagy 5-re. 55 kilóhoz 70 vagy 75 fog kijönni. Ha tényleg nagy a melled minimum D-s (vagy akár nagyobb), olyan helyet keress ahol ilyet tudsz próbálni (nagyobb Tesco, Marks&Spencer, Triumph bolt). Ebben a korban simán előfordulhat hogy ekkora valakinek a melle. Nagyon fontos hogy a vízszintes pánt mérete jól legyen megválasztva, hiszen az tartja a súly nagyobbik részét. Ennek akkor jó a mérete ha nem csúszik fel hátul, vízszintes marad, de két ujjad még kényelmesen befér alá. Ha nő a melled ne nagyobb számú melltartót próbálj, hanem nagyobb kosarút.
2014. ápr. 2. 11:21
 2/14 A kérdező kommentje:
Tescóban vásároltunk 90/B-s melltartót kb fél éve és kezd kicsi lenni
2014. ápr. 2. 12:00
 3/14 anonim ***** válasza:
173 cm-vel 55 kilóval max. 80-as melltartót kellene hordanod, de inkább 75-st. A 90-es melltartó az nagyon el van méretezve, ennyire széles hátad ilyen méretekkel nem lehet.
2014. ápr. 2. 12:37
 4/14 anonim ***** válasza:
Vagyis lehet, de ennyire nem lehetsz alaktalan.
2014. ápr. 2. 12:37
 5/14 anonim ***** válasza:

Mérd le a melled alatt, hogy hány cm, ez fogja adni a melltartóméretből a számot, tehát ha:

92 cm --> 90-es melltartó

87 cm --> 90-es melltartó

78 cm --> 80-as --//--

stb.

Szerintem rossz melltartót hordasz, mert túl könnyű vagy egy ilyen bő (90 cm-es) körmérethez.

Ha a melled nő, akkor csak a kosár méretet kell növelni pl A-ról B-re, vagy C-re.

2014. ápr. 2. 14:14
 6/14 A kérdező kommentje:
Ezekkel mind tisztában vagyok. 87cm a mell alatt
2014. ápr. 2. 14:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Széles vagy, van ilyen, a melled normál méret, hiszen a B kosár az átlagos, nem nagy, nem kicsi. Csak a tested széles. Ezzel nincs mit tenni, senki nem tehet róla milyen a csontozata, így hát nem gáz.
2014. ápr. 2. 18:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor inkább az alakod fura, nem a mellméreted.
2014. ápr. 2. 18:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen, a B kosár teljesen átlagos, viszont a hátad tényleg aránytalanul széles lehet.
2014. ápr. 2. 22:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Halálbiztos, hogy rossz helyen méred magad és rossz méretű melltartót hordasz. Olyan magas vagyok, mint te, de 30 kilóval több és még így is 80-as melltartót hordok. Tuti, hogy neked nem kell 90-es, hacsak nem kajakozol.
2014. ápr. 2. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!