Lányok szeretitek a cicaruhát és ha igen miért és milyen szinűt és anyagút? És mi a tapasztalataitok? És hány darabotok van otthon?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjátok mellé!2009. dec. 17. 18:32
11/14 anonim válasza:
Mit lehet ezzel csinálni?Mármint hova venne fel ilyet az ember?Ilyet használtak 100000000 éve a nők a strandon,mikor még gáz volt,ha kilátszik a bokája,meg ilyenek :D Amúgy szerintem nagyon bénán néz ki oO
12/14 anonim válasza:
Húú... én vettem egyet a páromnak a cicaruha pont hu-n és nagyon jóóóóó :) Majd szétzabáltam :) Hát kevés az pasi aki erre nem gerjed be :)
Ha nem vagy egy befásult típus akkor ki kell próbálnod feltétlen szerintem !!!
13/14 anonim válasza:
Most rendeltem ilyet :)
Szerintem ez sokkal izgisebb! Remélem, a párom sem lesz más véleményen ;)
31/N
14/14 anonim válasza:
Hehe az utolsó jópofa, tetszik. :P Hétköznapra meg ott a cicagatya az is nagyon jó. :P:P:P:P:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!