Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cipővásárláshoz kellene...

Cipővásárláshoz kellene segítség. Telitalpú, sikkes, nőies, de szolidabb kivitelű bőrcipőről van szó. Baj, ha kicsit kijár belőle a lábam?

Figyelt kérdés

A 36-os lábamra mintha kicsit nagy lenne a 36-os. Kicsit kijár belőle a lábam,de ha kitömöm az elejét vattával, akkor jó. A 35-öst kicsinek érzem, szorít a feje is. Valamennyit tágulnak a velúrok is? Az a jó, ha kicsit nagyobb, vagy ha éppen jó? Megvennétek úgy, hogy ki kell tömni az orrát? (az a modell tetszik a legjobban!!)Vagy ha kijár a lábam, akkor az biztos nagy? Körömcipőféle, nincs pánt vagy ilyesmi, ami fogja a bokát.

Köszönöm a segítséget!!

2014. márc. 27. 23:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne vedd meg, én már megjártam az ilyesmivel. Mivel nem fekszik fel tökéletesen a lábadra (a vatta össze fog hamar préselődni), hanem mindig mozogni fog rajta, fel fogja törni. Én is vettem picivel nagyobb cipőt, aztán délután munkából már mezítláb slattyogtam haza, mert véresre horzsolta a sarkamat és a bokám alatt, ahogy lifegett.
2014. márc. 27. 23:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha kilépsz belőle, akkor nagy. Én biztos nem venném meg, így is van olyan cipőm, ami kicsit nagy rám, aztán nem is hordom..:D
2014. márc. 27. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is jártam már úgy, mint az 1. A 36-os kicsi volt, gondoltam akkor a 37-es lesz a ynerő, felpróbáltam, jónak is tűnt a boltban, amikor felhúztam utcára kiderült, hogy mégiscsak nagy, véresre horzsolta a lábam! Semmiképp ne vegyél olyat, ami nagy!
2014. márc. 28. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a méretek közül a kisebb jó lenne neked, csak a kialakítás miatt szűk a te lábadra és ezért szorít. Ha kilépsz belőle, ne vedd meg, mert egy rémálom lesz használni.
2014. márc. 28. 10:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a magassarkú cipőimmel van mindig ez, hogy kijár belőlük a lábam. Én nem vagyok olyan óvatos, mint az előző válaszolók, veszek Rossmannban bőrből készült sarokfogót (Scholl márkájú, olyan mint egy ragtapasz, a cipő sarkába kell belülről felragasztani), az nem engedi, hogy csúszkáljon a lábam. Nekem működik, de csak ha tényleg minimális a méretkülönbség.
2014. márc. 28. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos vettem már így cipőt.. 39-es a lábam, 39-es magassarkút vettem meg. De kicsit, tényleg nagyon kicsit nagy rám, amikor lépek, a sarkamnál kijön belőle a lábam. Viszont a 38-as cipő meg szorított. Így vattával kitömöm elől, és úgy hordom (bár amúgy se vagyok nagy magassarkús). De megbántam, hogy így megvettem. Ha nagyon nagyon tetszik, vedd meg, de tömd ki az elejét mindig. Arra meg figyelj, hogy egy idő után a vatta összenyomódik, frissíteni kell a tömést... :D
2014. márc. 28. 13:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!! Többen mondtátok, hogy ne vegyem meg. Még egy utolsó próbát teszek a boltban (eddig háromszor voltam, most negyedjére), s végleg eldöntöm. Megnézem a 36-ost ilyen sarokfogóval, amit ajánlott valaki, s újra a 35-öst. Mindkettő velúr, de a kisebb lágyabb bőrből van, az még talán nyúlhat picit. De a másik (a nagyobb) jobban tetszik, úgyhogy viszek vattát is, és azzal próbálok benne járni.
2014. márc. 28. 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!