Az EU, US és USA ruhaméretek ugyanakkorák? Ha nem letudnátok írni, hogy mi a külömbség? Több lent!
Csak ennyi van odaírva sajnos, hogy XL...
Meg az, hogy us méretben az M ugyanaz, mint asian XL.
Ne vedd meg, ha nincs cenit vagy inch táblázat!
Egyfajta felsőt többen is szoktak árulni az ebay-en. Keress olyan eladót, aki feltünteti!
Egyébként az amerikai méretezés egy számmal nagyobb. EU M = US S, de a kínai eladók sokszor az európait és az amerikait egy kalap alá veszik.
Ruhat ne vegyel, csak ha egy bizonyos marka egy bizonyos modelje, amit boltban mar felprobaltal, kulonben nem lehetsz biztos a meretezesben.
Raadasul a kinaiak sokkal kisebb termetuek ezert az o XL-juk az amerikai L-nek felel meg.
De en mar rendeltem amerikai boltbol (amerikai keszitesu, vagyis nem kinai) cuccot es az M-es meret olyan szuk volt ram, mintha egy 10eves gyerek ruhajat vettem volna fel. Megtanultam, hogy annal a boltnal mindig egy szammal nagyobbat a noi ruhabol, de mikor rendeltem a paromnak es gondoltam itt is egy szammal nagyobbat veszek, az XL meret akkora volt, hogy ketten felvettuk a polot, pedig a parom nem kis darab...
Ruhat sose rendelnek eBayrol, legfeljebb szoknyat, de csak olyat aminek bo a szabasa es gumis a dereka, mert azon lehet allitani utolag....
Vagy csak akkor ha nagyon olcso a cucc, mert legfeljebb elajandekozom masnak, de sulyos osszegeket ne olj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!