Ilyen alkathoz megy az ilyen rövidnadrág (fiú, kép csatolva)?
látszik hogy büszke vagy magadra.
és igazad van...
39-es!
Ugyan ezt leirnad egy gizda csajrol is akinek hasonlo alkata van,es mondjuk bikinit vagy shortot venne fel?
orsolyamaroon:
De ezt hogy kell érteni? Kikockáztam egy rövid hajú nő fejét egy fotón? Akár ezt is csinálhattam volna, de azért a mellkasi rész eléggé lapos (tudom, vannak nagyon lapos mellkasú nők is...), ellenben középtájékon a csak látszik, hogy nem nő van a short mögött. A térdem is csúcsosabb egy kicsit, az átlag nőinél, de nyilván ez sem perdöntő, láttam már nagyon jó lábú nőket tök csúcsos térddel.
Azért nem titok, volt kis Photoshop-mahináció is a képen, oldalt és fent vágtam a fákból és az égboltból, és egy képzajcsökkentést is csináltam. De mivel nappali, elég jó fényviszonyok között készült képről van szó, ez utóbbi alig változtatott rajta. Ja és persze a kockázás :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!