Ilyen alkathoz megy az ilyen rövidnadrág (fiú, kép csatolva)?
31! Miert gaz ha egy ferfinek szortelen a laba es nem hasonlit a jetire?
Valaki csak akkor ferfi ha szoros,es mondjuk belemegy a strandon a vadliig ero vizbe es a szorszalakat viszi a hullam mint a stegoszlopokra ratapadt hinart,az ferfias?
Inkabb rohelyes!
En 19 eve testepitek es kepzeld el rajtam sehol nincs szor mert nem azert gyotrom magam,hogy vastag prem ala dugjam a testem,gondolom nem lehetek valami ferfias...
A short meg azert rovid mert mint a neve is mondja rovid,tehat nem kene hosszabbnak lennie!
#31: Ezt másként látom. Akkor lenne gáz, ha 1. betegség, 2. betegségre való kezelés, 3. más személy elvárása (az én elvárásaimmal ellentétesen) lenne a szőrtelenség oka.
Szerencsére ezekről szó sincs, az én döntésem és elvárásom, hogy szőrtelen legyen, így nincs semmi gáz.
Fordítsuk meg a dolgot. Valamiért azt gondolom, hogy lány vagy, ha tévedek, akkor bocs. Kérdés, szőrteleníted-e a lábad? Ha igen, és azért, mert neked így jó, akkor minden oké. Ha igen, és azért, mert más elvárja tőled, akkor nem oké. Ha nem, és azért nem, mert neked így jó, akkor megint oké a dolog.
Ha nem vagy lány, akkor az előző akkor is igaz, csak nem rád, hanem általánosságban :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!