Tényleg szégyen ilyen cipőkben járni hétköznapokon? (Kép)
2014. márc. 25. 18:53
12/16 A kérdező kommentje:
Na és ez milyen? Ezt mikor illik hordani?
Bőr, kb. 2 hónapig bírta. Drágább mint a másik kettő.
2014. márc. 25. 23:51
13/16 anonim válasza:
Nekem ez se tetszik, de jobb, mint az első két cipő.
15/16 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen már gáz. Én már gimiben sem hordtam edzőcipőt nappali viseletként. Te is szedhetnél már lassan magadra annyi ízlést 23 évesen, hogy tisztában legyél azzal, mit hova veszel fel. Nekem is vannak Nike cipőim, de iszonyú prolis dolognak tartom ezeket utcára fölvenni, főleg farmerral. Ezeket csak hétvégén hordom, ha vásárolni megyünk, vagy kirándulni vagyis szabadidő ruhaként.
16/16 anonim válasza:
Miért lenne szégyen? Mindenki azt hord, amit akar. Nem kellene mindig azzal foglalkozni, mit gondolnak mások. Egyébként meg bármit veszel fel, mindig lesz olyan, akinek nem tetszik. Ezért én már csak olyan dolgokat hordok, ami nekem tetszik, és jól érzem bennük magam, letojom mit gondolnak mások. Engem sem érdekel, hogy ők mit hordanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!