Mit vegyek fel? Kisvezetői állást nyertem, és ma délután mutatnak be a karácsonyi bulin a cégnél.
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 08:31
1/6 A kérdező kommentje:
26 éves átlagos testalkatú nő vagyok
2009. dec. 17. 08:33
2/6 anonim válasza:
Szia! En valami ilyesiben mennék,ugyelve arra, hogy a csizma amit a ruhàhoz hordok ne legyen se tul magas sarku, se tul fényes:
3/6 anonim válasza:
Ez nagyban függ a cégtől. Van, ahol ilyenkor kisestélyit várnak el, de van ahol a kosztümöt vagy a céges viseletet kell hordani. Én a helyedben a tuti befutó elegáns fekete kosztümre szavaznék.
4/6 anonim válasza:
Decenset. semmi kihívót. Azzal sehol sem hibázhatsz.
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
Eddig egy alagsoron keresztül járetam dolgozni, és évek óta nem ölktöztem fel normálisan, mert nem volt okom rá....
Így nehéz volt, és innentől mindíg elegánsan kell öltöznöm, nagyon hasznos lesz a továbbiakban is az összes tipp, amit adtatok.
Végül:
Egy szürke elegáns nadrágot , fekete garbót, és kosztümkabátot választottam, zárt 5cm-es sarkú elegáns fekete cipővel, és felűzött hajjal.
2009. dec. 17. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!