Mit vesztek fel ilyen időben, délutan ugyebár melegebb lesz?
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 04:25
1/5 anonim válasza:
Húú, fogalmam sincs. :/ Szerintem edzőcipő, hosszú gatya 100%, póló, meg valami kardigán. De indulás előtt megnézem, milyen idő lesz, és ha marad ez a szeles, ökör idő, akkor az edző cipő is marad. Ha nem, akkor babacipő/saru :)
Na, és te, kedves kérdező? :)
14/l
2/5 A kérdező kommentje:
hát én mindjárt indulok dolgozni,de nem tudom hova tenni a tegnapi döglesztő idő után ezt a mostanit...bár számítani lehetett rá...de akkor is :)
amúgy valószínűleg hosszú farmer,edzőcipő,valami felső,meg egy melegebb még és indulás...de negyon nincs kedvem :)
2011. szept. 6. 05:26
3/5 harisnyababee válasza:
Térdnadrágot egy vékony testszínű harisnyával, fekete ujjatlan felsőt, meg egy kardigánt. Cipőt még nem tom.
4/5 anonim válasza:
Hosszú cicanadrág, hosszított trikó, balerinacipő, reggel felveszek egy pulcsit is.
5/5 anonim válasza:
Régebbi kérdés már, de ugyanolyan idő van. Engem nem különösebben hat meg, hogy reggel 13-15 fok van amikor indulok suliba, tegnap pl. saru volt rajtam, térdig érő farmer, fehér póló és kockás ing, még pulcsit se vittem, pedig gyalog szoktam menni. A héten ha nem térdig érő nadrágban mentem, akkor cicanadrágban és shortban, de a rövidujjú marad, a hosszúujjú fölsőket utálom, esetleg nem sarut vettem fel, hanem sportcipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!